ALGEMENE VOORWAARDEN & PRIVACY

Als onafhankelijke organisatie zijn wij niet bevoegd om vacatures, lijsten, prijsaanpassingen of interne zaken van het Vlaams Belang te beheren. Mensen die aan onze organisatie vragen om een job, lidmaatschap of interne informatie over het Vlaams Belang worden door ons naar de contactdienst van de partij zelf doorverwezen. VPVB is geen partij, wel een organisatie. 

VPVB is niet bedoeld als een kopie van een partij, het is echter een achterban dat een bepaalde partij (Vlaams Belang) zoveel mogelijk probeert te ondersteunen door de ideologie en hun politieke manier van werken zoveel mogelijk aan de Vlamingen te verspreiden. Wij proberen de valse beelden die tegenstanders van de ideologie maken te verjagen zodat de mensen het juiste beeld van de ideologie krijgen. 

De extra mogelijkheden op onze website voor leden zijn volledig gratis en heeft in geen enkel geval financiĆ«le verplichtingen voor de leden. 

Wachtwoorden van onze leden worden beschermd door de webdiensten van Webnode. Webnode is een websiteplatform. Lees de algemene voorwaarden en privacy van Webnode via www.webnode.be 

Indien je vermoedt dat je account gehackt is gelieve ons dan zo snel mogelijk te contacteren via de contactpagina van onze website. 

Onze website houdt zich aan de nieuwe AVG privacywet ingevoerd vanaf mei 2018 in zaken gegevensverzameling. Onze dienst stuurt geen reclame, spam of nieuwsbrieven op naar leden. Je hoeft bij ons dus geen toelating te geven omdat wij leden enkel contacteren voor eventuele antwoorden op hun vragen of hulp. 

Onze organisatie is niet verantwoordelijk voor fouten in aankopen rond artikelen die wij via webshops aanbieden. De klant moet zich in dat geval houden aan de voorwaarden van de webshop die ons artikel behandeld voor de koper. Enkel in geval dat er artikelen aangekocht worden die via onze organisatie verzonden en behandeld worden vallen onder onze verantwoordelijkheid.