DE POLITIEK

Regering Jambon bestaande uit het trio van de vorige federale regering, is er eentje van besparingen. Leerlingen, mensen die een huis willen kopen en de zorg zijn er de dupe van. Zelfs op de Vlaamse instanties voor personen met een handicap moeten inleveren.

VPVB is actief gegaan op het moment dat Tom Van Grieken voorzitter werd van het Vlaams Belang en net na onze oprichter voor de eerste keer wettig moest gaan stemmen. Het is helemaal niet vreemd want toen werd al snel duidelijk dat de jeugd de smaak van het Vlaams Belang te pakken kregen.

Sam Van Rooy en Filip Dewinter van Vlaams Belang willen dat burgemeester Bart De Wever de islamdocent Soaed Khadje weigert op de Medinabeurs. Deze wordt gehouden in Antwerp Expo maar wegens de connectie tussen Khadje en islamstudies in Nederland die linken met radicale sprekers wil de partij deze laten verbieden.

Tom Van Grieken is als jongste voorzitter ooit van het Vlaams Belang toch wel zeker als sleutel tot vernieuwing en visie. Hij is nu al verschillende jaren voorzitter en waar we voor honderd procent kunnen voor uitkomen is dat sindsdien de partij alleen maar gegroeid is. We zien in een groei in het aantal nieuwe leden en stijgende peilingen maar...

Het is simpel te verklaren waarom ons land aan het criminaliseren is en waarom onze rechtstaat meer voordelen uitdeelt aan criminelen dan aan onschuldige mensen. De basis ligt aan de regering die de afgelopen jaren hier het roer in handen heeft gehad. Een federale Elite van Tjeven, Liberalen en schijn-nationalisten.

©2019 VPVB