11 juli is de Nationale Feestdag van het volk, 21 juli van de Elites.

11 juli is niet in heel Vlaanderen een betaalde feestdag maar wel de Nationale Feestdag van de Vlaamse bevolking! Steeds meer mensen willen liever op 11 juli een betaalde feestdag dan op de 21e die door veel Vlamingen als 'Feestdag van de rijken' wordt beschreven. 


De politici van de Elitepartijen blijven er moeite mee hebben om de Vlaamse Feestdag in heel Vlaanderen officieel te erkennen. Veel bedrijven of werkgevers geven gelukkig hun personeel die dag al wel betaald verlof maar niet overal. Plannen voor een islamitische feestdag krijgt meer aandacht van deze regering dan een bloedeigen feestdag van Vlaams herdenkingsgoed. 


De linkse partijen en 'politiek correcte' partijen geven aan 11 juli een foute betekenis! Volgens partijen zoals GROEN of PVDA is dit de feestdag van de Vlaamse neonazi's die in de Tweede Wereldoorlog voor het Duitse leger gingen werken. Dat is dus helemaal niet de betekenis van 11 juli. De Vlaamse Feestdag heeft geen neonazi achtergrond en heeft niets met de Tweede Wereldoorlog te maken zoals veel anti-nationalistische partijen of organisaties voorliegen. 


Wat is deze feestdag werkelijk?: 11 juli is de feestdag van Vlaanderen waar de overwinning van 1302 wordt herdacht waarbij steden en gemeenten van Vlaamse milities de Franse ridders te paard versloegen. Het leger was eigenlijk een volksleger bestaande uit burgers en boeren. Later werd de overwinning de Guldensporenslag genoemd omwille van de gulden sporen die later werden gevonden. Veel van deze strijders waren Vlaamsgezinde burgers voor de Vlaamse gronden. België bestond toen nog niet, toen waren we nog deel van de Nederlanders. Ondanks de Fransen beter waren bewapend konden de Vlamingen zegevieren. Sinds het ontstaan van België is dit vooral een feestdag dat nauw aan het hart ligt van Vlaamse Nationalisten. Vlamingen die Vlaanderen terug onafhankelijk willen en graag terug zien één worden met Nederland. Een toekomst beeld dat in ogen van Vlaams Belang politici een betere toekomst zal zijn dan te blijven roeien met de staat België. 

De Vlaamse strijdleeuwen zijn geen nazistische vlaggen gewoon omdat een paar extreem-rechtse Vlamingen zich als SS'er lieten bekronen. De Vlaamse strijdleeuw bestaat al van daarvoor, zelfs nog voor de vader van Hilter was geboren. Vlaamse strijdleeuwen zijn nationalistische vlaggen die niets of niemand racistisch beledigen. Het is niet racistisch om gans je leven een Vlaamse strijdleeuw aan je balkon te hangen of een Vlaamse strijdleeuw op je huid te laten tatoeëren. 

  

Waarom is 21 juli de dag van de Rijken? Die dag staat volledig in naam van de koninklijke familie waar heel de hoofdstad ondersteboven wordt gezet om met zoveel mogelijk show te kunnen pronken. Hier wordt het leger voor ingeschakeld om in de lucht de driekleur te laten rondzweven en wat stunten uit te halen. De koning geeft dan een speech op de staatstelevisie en gaat handjes schudden met zijn fans. Officieel is de staat België ontstaan uit corruptie en is Vlaanderen via financiële en politieke-koninklijke manipulatie verdoemd tot een landgemeenschap. Het land België was geen noodzaak, Vlaanderen had perfect bij de Nederlanders kunnen blijven horen. België wordt nu alle jaren op 21 juli gevierd maar in werkelijkheid is dit een viering voor de corrupte machthebbers die deze staat op een misbruikende wijze heeft doen ontstaan. Mensen die fan zijn van de koning vieren deze dag in naam van hem, anderen omdat ze zelf zo'n liberaal leventje hebben. 


Oppositiepartij Vlaams Belang is voor een officiële erkenning van de 11 juli viering waarbij elke Vlaming deze dag als een officiële betaalde feestdag moet kunnen nemen. Ook onder de bevolking is hier steeds meer vraag naar. N-VA geeft vaak signalen dat ze dat ook willen maar vormen in daden geen werking om dit te realiseren als coalitiepartij binnen de huidige regering.