Abou JahJah steunt Shariabeleid van partij ISLAM.

De Pro-islamitische antiwesterse haatprediker Abou Jahjah steunt het Shariabeleid van de partij ISLAM. Jahjah heeft intussen ook zelf een partij (Be.One) met een gelijkaardige koers. Het is niet de eerste keer dat Jahjah een Shariabeleid steunt.


Ook de projecten van Sharia4Belgium kregen destijds steun en zelfs verdediging in het proces van deze Abou Jahjah. Net zoals veel mensen uit islamlanden probeert deze man de islamisering te doen heersen in Vlaanderen. Democratie bestaat niet voor zo'n mensen, dat heeft kopstuk van Sharia4Belgium Belkacem destijds gezegd in een debat met Filip Dewinter. Zo klonk toen de zin: "Ofwel ben je democraat, ofwel ben je moslim". Democraten zijn dus voor de mensen van de Sharia onbevoegd. 


Het is niet toevallig dat er nu 2 islampartijen zijn in ons land, het Vlaams Belang heeft hier altijd voor gewaarschuwd maar de 'politiek correcte' partijen hebben niet willen luisteren. Hoe en van waar komen die islampartijen? Hoe is dat toch zover kunnen komen? 


VPVB: Niets is toeval in deze zaak:

De basis van dit alles zijn de islamisering, het open grenzenbeleid en het 'politiek correct' opdringen van de Elite. Maar hoe zijn deze islampartijen aan wal gekomen en waarom "toevallig" kort na elkaar? 


Toen Sharia4Belgium veroordeeld werd voor de rechtbank, hebben hun handlangers geen winterslaap gehouden. Terwijl de risicofactors van toen moesten voorkomen hebben de kleine garnalen fase 2 in gang gezet: Politieke weg. De ontmoetingen tussen Belkacem en Jahjah zijn niet toevallig geweest, deze twee hebben elkaar meermaals ontmoet. Want ook  Redouane Ahrouch (Partij ISLAM) heeft al vaak met beide heren samengezeten. Zelfs bij de PVDA werden zowel  Redouane Ahrouch als Jahjah al vaak uitgenodigd. Jahjah dat Be.One runt terwijl Ahrouch ISLAM runt is geen toeval. Beide heren willen door verschillende islamitische partijen de Sharia proberen in te voeren. Door het 'politiek correcte' Eliteleven in de Belgische politiek konden ze ongestoord hun gangen gaan. Nu het te laat is gaan de 'politiek correcte' partijen ineens in actie schieten. CD&V lampjes beginnen aan te slaan en ook bij Open VLD / MR. Maar tot nu toe zijn die lampjes maar van slechte kwaliteit want de partij ISLAM is nog steeds niet gestraft voor zijn ondemocratisch en vooral antiwesters onmenselijk programma. Tot nu toe is enkel Vlaams Belang voorstander om zulke partijen als ISLAM of Be.One te verbieden in een westerse of Europese politiek landschap. Het is volgens de partij gevaarlijk als we de shariawetten naar hier importeren.