Anke Van dermeersch: De Koran schendt de Europese rechten van de mens.

Anke Van dermeersch (Vlaams Belang) wil klacht neerleggen tegen de Koran. Volgens Anke schendt de Koran de rechten van de Europese burgers. Ze heeft onlangs ook nog een boek geschreven waarin ze waarschuwt voor de vrouwendiscriminatie van de Koran. 


Anke vecht al jaren voor vrouwenrechten en de islamisering aanvechten hoort daar ook bij. Omdat deze regering de islamisering met open armen blijft ontvangen kreeg ze er genoeg van en overweegt ze nu een klacht neer te leggen tegen de Koran. Ze heeft veel steun van de partij en vooral van kopstuk Filip Dewinter. 


De Koran schendt Europese vrouwenrechten volgens Anke en de mensen die deze Koran volgen weigeren zich aan onze rechten en plichten aan te passen. Ook het feit dat Vlamingen de nieuwe tweederangsburgers zijn geworden ligt haar niet comfortabel. Vrouwen die van hun man niet mogen spreken met andere mannen als ze alleen zijn of geen hand of 3 kussen mogen geven zijn zaken die ze niet kunnen vindt in een Europese samenleving. Anke is de knuffelpolitiek rond de islamisering al meer dan beu en wil niet blijven toekijken hoe elementen uit de Koran hier straffeloos blijven uitgevoerd worden. 


Vrouw van de vrouwen: Anke Van dermeersch wordt bij veel mensen, vooral vrouwen geprezen als een vrouw van de vrouwen. Dat is een vrouw die er alles aan doet om de rechten van de vrouw te vertegenwoordigen en verdedigen. Ze kan ook heel hard rekenen op Tanja Dexters, een heel goede vriendin van haar die veel steun biedt. Dexters heeft onlangs ook het voorwoord van Ankes nieuwe boek mogen schrijven.

Je kan Anke haar boek online bestellen: