Barbara Pas over Turkse verkiezingsmeetings in België

Vlaams Belang is niet te spreken over het feit dat de Turkse president Erdogan politiek programma in ons land komt voeren. In het verleden heeft deze president dat nog gedaan. Ongehoord vindt Barbara Pas van Vlaams Belang.


Bij het vorig politiek programma van Erdogan in Europa zijn er tal van rellen ontstaan tussen Turken en Koerden in Brussel. Brandstichting, kapotte wagens, gewonden en files omdat men in ons land amok maakt voor een politiek van duizenden kilometers van ons land af. Dat wil Vlaams Belang niet meer en daarom heeft Barbara Pas in De Kamer de huidige regering aan de tand gevoeld. Vlaams Belang is dan ook voor een afschaffing van de dubbele nationaliteit! Ofwel wordt je volledig Belg, als je dat niet wil moet je voor het andere land kiezen en daar gaan wonen. Het afschaffen van dubbele nationaliteit moet ervoor zorgen dat zulke politieke programma's zoals die van Erdogan niet meer plaats kunnen vinden in ons land. 


Bekijk: Barbara Pas in De Kamer over Turkse verkiezingsmeetings in België.

 Wie is Erdogan?


Erdogan is geen nationalist, hij is een dictator. Hij heeft een staatsgreep gehouden en iedereen die een andere mening had of voor de tegenpartij stemde moest de cel in. Erdogan beschuldigd Europa van samenzwering met de PKK maar wil wel lid worden van Europa. Hij wil politiek programma voeren in Europa, dat Europa die hij beschuldigd van dingen die niet kloppen en het Westen walgt. Hij is een gevaarlijk individu in geval van een Europees land. Hij heeft hier volgens het Vlaams Belang dus niets te zoeken! Noch in de Europese Unie noch met een politiek programma in ons land.