Beleid Merkel aanleiding tot opstand in Chemnitz.

Volgens de VRT heeft de opstand in Chemntiz te maken met racisme en nazisme door aanhangers van een neonazi groepering. Fel overdreven en onjuist! De reden is het beleid van Merkel, de druppel die overliep was een moord door een Syrische verdachte op een burger dat probeerde een vrouw te redden van een verkrachting.


Er zijn inderdaad een aantal neonazi's geteld in de opstand dat zich voor heeft gedaan in Chemntiz. De meerderheid van deze mensen zijn gewoon Duitsers die de onveiligheid in hun land meer dan beu zijn. Het is ook logisch dat de Duitse bevolking massaal op straat aan het komen is, Bondskanselier Merkel heeft veel miserie veroorzaakt met zowel haar nationaal als Europees beleid. 

Dat een aantal rechtse betogers wat geweld gebruikt hebben tijdens de betoging kan best zijn maar er is evenals geweld gebruikt door anti-nationalistische tegen betogers. Het feit dat mensen nu op straat komen is een signaal dat er heel wat misloopt in de samenleving van Duitsland. De VRT maakt ook geen onderscheid tussen het huidige nationalisme en het klassiek nazistisch-nationalisme. 

Waarom komen deze Duitsers nu op straat? Neen, niet omwille van haat en verdeling. Ze komen op straat omdat Bondskanselier Merkel de touwtjes niet in handen heeft en veel stuk aan het maken is. Een Bondskanselier dat via de media bekendmaakt dat verkrachtingen door vluchtelingen niet als smerige daad bekeken kunnen worden omdat ze seksuele tekortkomingen hebben is bijvoorbeeld al wat de Duitse bevolking kwaad maakt. Na de vreselijke aanrandingen in Duitsland door vluchtelingen is dit niet slim aan te kondigen als Bondskanselier van getroffen land. De grootste reden is haar Europees vluchtelingenbeleid. Duitsland wordt overspoelt met criminele feiten door vluchtelingen en het Merkelbeleid zorgt voor straffeloosheid in plaats van gerechtigheid. Het zijn de feiten, YouTube staat steeds voller met dit soort van geweldplegingen en het aantal seksuele misdaden zijn gestegen sinds 'Wir Schaffen Das' uitgevoerd werd. Een waarheid dat door 'politiek correcte' partijen en meegesleepte persdiensten niet willen of durven aankondigen. 

Niet alleen in Duitsland maar ook hier in Vlaanderen zou het begrijpelijk zijn als mensen morgen op straat zouden komen. Onze justitiesysteem is lek, politiediensten krijgen steeds minder verantwoordelijkheid en de islamisering blijft een groeiend feit. In Vlaanderen mogen islamitische partijen zelfs termen uit de Sharia gebruiken als programmapunt alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Positieve discriminatie kan hier nog altijd zonder gestraft te worden in Vlaanderen, bevoegde instanties vegen hun voeten aan klachten die komen van blanken. Laten eindigen met het volgende: Opkomen voor je waarden & normen is niet racistisch, ook al lopen er een paar % nazi's tussen. Was dit een betoging van duizenden nazi's? Neen, het was een nationaal signaal van de bevolking die zich zorgen maakt over de veiligheid, toekomst en waarden/normen van hun land Duitsland. Voeren ze hiermee een rassengevecht? Neen, ze vechten het beleid van hun Bondskanselier aan. Omdat er een paar nazi's tussen zaten wil daarom niet zeggen dat dit door een nazistische beweging is georganiseerd. 

Meer nieuws via VPVB+