CORONA NIEUWS: Vlaams Belang meest actieve politieke partij om mensen te steunen.

27-04-2020

Het Vlaams Belang is in deze coronacrisis heel actief om mensen een hart onder de riem te steken. De partij neemt verantwoordelijkheid als nationale volkspartij en voegt daad bij het woord 'Eerst Onze Mensen'. Verschillende kopstukken maar ook jongeren binnen de partij steken energie om hulp te bieden aan de bevolking in deze onprettige corona maatschappij.

Toen de regering opriep om mondmaskers af te leveren aan ziekenhuizen en zorgcentra heeft de partij een symbolische uitdeelactie georganiseerd. Zo'n 10.000 mondmaskers werden er toen door de partij aan de instanties uitgedeeld. Deze acties was een initiatief van de Antwerpse afdeling van de partij. 

Elke vrijdag volkskeuken: Filip Dewinter organiseert elke vrijdag met Vlaams Belang een volkskeuken waar mensen die het financieel moeilijk hebben voor een democratische prijs eten kunnen bestellen. Aan een democratische prijs van 2 euro kan je ribbetjes/kip met appelmoes bestellen. 

Bestellen en info: Bestel voor 2 euro kip/ribbeltjes met appelmoes en patatjes tot woensdag 18u op 0476 34 71 62."  

De partij bedankt ook publiekelijk de zorgsector, politie en andere diensten die tijdens deze coronacrisis dagelijks in het veld staan. Tom Van Grieken heeft ook de postbedelers persoonlijk bedankt voor hun dagelijkse inzet. 

Tom Van Grieken beantwoorde je vragen: De voorzitter van het Vlaams Belang was gisteren LIVE te zien via zijn Facebookpagina waar hij vragen van de burgers heeft beantwoord. Je kan deze video hieronder herbekijken. 

Vraag het aan Tom (1ste editie)

Geplaatst door Tom Van Grieken op Zondag 26 april 2020

Ondanks de partij het niet eens is met de beslissingen van Regering Wilmés roept Tom Van Grieken wel op om de maatregelen goed te blijven opvolgen. De partij roept ook op om zoveel mogelijk inkopen te doen bij de lokale handelaar in plaats van bij de commerciële verkopers. De partij komt nu ook extra op voor de zelfstandigen in Vlaanderen die enorm lijden onder deze coronacrisis.