Criminele feiten Antwerpen 4 op 10 door vreemdelingen.

Volgens opgevraagde cijfers door het Vlaams Belang blijkt dat 4 op de 10 criminele feiten in de stad Antwerpen door vreemdelingen gepleegd zijn. Deze berekening houdt rekening met vorig jaar. De "Nieuwe Belgen" zijn er dan nog niet eens meegerekend zegt het Vlaams Belang.


Sinds de vluchtelingencrisis zijn de aantal verkrachtingen in de stad Antwerpen ook fel toegenomen. Stelen of bedreigen met wapens is in die periode ook in stijgende lijn gegaan. De veiligheid van de stad Antwerpen hangt aan een zijde draadje klaar om uiteen te vallen. Voor deze problematiek stapt Vlaams Belang naar voor met hun campagne 'Crimigranten buiten, bescherm onze mensen'. De stad Antwerpen is in ban van de islamiseren en Vlaams Belang wil daar fors tegen vechten om de grootste stad uit Vlaanderen terug veiliger te maken. 


Uit cijfers blijkt dat er in 2015 zo'n  11.759 criminele zaken zijn geregistreerd waarvan 43% vreemdeling waren (van mensen die degelijk aan andere nationaliteit hebben). De zogenaamde "Nieuwe Belgen" werden daar niet in meegerekend. Het zijn vooral vrouwen die slachtoffer zijn van de criminaliteit in Antwerpen, voornamelijk door seksuele misdaden zoals verkrachting of geweld na seksuele intimidatie.


De Wever faalt: Nadat N-VA het roer overnam in Antwerpen kondigde Bart De Wever aan dat hij de stad veiliger en Vlaamser ging maken. De feiten spreken een ander resultaat uit! Zo is er onder de macht van De Wever nog altijd een financiering op kap van de Antwerpse belastingbetaler voor moskee├źn. Ook het aantal vreemdelingen in de stad is fors toegenomen waarvan de criminele feiten door vreemdelingen ook. Onder leiding van Patrick Janssens was dat cijfer lager. In het onderwijs blijkt er meer geld en aandacht te gegeven zijn aan islamscholen in plaats van kwaliteit in onze Vlaamse scholen in de stad Antwerpen. Blanke Antwerpse kinderen zijn onder De Wever altijd al tweederangsburgers geweest klinkt het bij veel burgers. De geloofwaardigheid van N-VA is niet alleen in het parlement aan het schimmelen maar vooral ook in de stad Antwerpen.