De leugens van de "politiek correcte" pers over bezoek Wilders in Antwerpen.

Geert Wilders (PVV) kwam dit weekend op bezoek in Antwerpen voor de campagne van Vlaams Belang Antwerpen. Geert Wilders en Filip Dewinter genoten van hun dag ondanks de risico's. Geert Wilders wordt dagelijkse met de dood bedreigt waardoor de politie massaal aanwezig was om aanvallen om Wilders te vermijden. 


Het was voor VB-Antwerpen kopstuk Filip Dewinter een geslaagd bezoekje van zijn goede vriend uit Nederland. Het bezoek moest dienen voor de campagne van VB-Antwerpen. Wegens veiligheidsredenen mochten maar een beperkt aantal leden komen naar deze bijeenkomst in Antwerpen. 

Niet iedereen bleek blij te zijn met de komst van Geert Wilders. Enkele extreem-linkse organisaties dreigde ermee massaal te komen betogen, sommige organisaties riepen op tot geweld. Wilders is dit allemaal gewoon en daarom heeft hij een speciaal veiligheidsteam bij al zijn activiteiten die hij bijwoont. Ook de pers was massaal aanwezig maar veel persdiensten hebben leugens gepubliceerd over het Vlaams Belang en haar campagne. 

Op VTM Nieuws is te zien hoe Vlaams Belang fout wordt omschreven. Vlaams Belang werd openlijk beklad als nazistische partij die samen zou werken met nazistische organisaties binnen Vlaanderen. De desbetreffende kritiekgever sprak ook enkel over het verre verleden van de partij zonder rekening te houden met het feit dat de politieke systemen binnen de partij ondertussen anders zijn. Ook op de VRT werd Vlaams Belang door de nazistische molen gezwierd. De pers sprak over provocatie van Wilders en Dewinter terwijl dit bezoek enkel en alleen in teken stond van de campagne die VB-Antwerpen momenteel voert. 

De waarheid: De partij voert strijd met de islamisering van onze samenleving en streeft naar een onafhankelijkheid. De partij is geen racistische partij en wijst niet naar mensen die er een kleurtje hebben. De immigratiestop dat Vlaams Belang wil invoeren heeft noch met rassenhaat noch met uitsluiten te maken. In de eerste plaats moet dit de uitbreiding van de islamisering tegenhouden ervoor zorgen dat nieuwe terroristen niet meer het land binnenkomen. Op die manier kan politie en justitie terrorisme binnen ons land beter en efficiĆ«nter bestrijden volgens de partij. Overbevolking is ook een reden waarom de partij de immigratiestop wil invoeren. Naast die immigratiestop wil de partij alle illegalen uitzetten, mensen die hier geboren zijn of legaal zijn kunnen volgens de partij in onze samenleving functioneren als ze zich naar onze waarden & normen aanpassen en de tegenstrijdige waarden uit hun cultuur weren. De partij wil ook dat  "nieuwe belgen" ontzegt kunnen worden van hun Belgische nationaliteit wanneer ze criminele feiten plegen. 

De immigratiestop is een nationaal programmapunt van het Vlaams Belang maar Filip Dewinter wil ze regionaal al invoeren na oktober 2018 als de partij in de meerderheid komt. Antwerpen moet terug Antwerpen worden volgens Filip Dewinter. Als Vlaams Belang het in Antwerpen niet haalt met de verkiezingen dan wil Dewinter de immigratiestop proberen invoeren via een petitie dat door Antwerpenaar kan ondertekent worden.