De VRT viseert letterlijk het Vlaams Nationalisme

Het Vlaams-Nationalisme wordt met opzet door verschillende "politiek correcte" mediakanalen geviseerd en aangevallen. De VRT is koploper in deze smerigheid en blijft hoe korter bij de verkiezingen hoe meer het Vlaams-Nationalisme aan te vallen. 


Iedereen weet al heel lang dat de VRT een opvallende linkse zender is. De manier waarop deze zender steeds de diversiteit door onze strot duwt en hun journaal een sp.a voordelig strikje geeft. Zoals ook de propaganda die deze zender voert over Syrië en de opzettelijke negatieve vaak verzonnen berichtgeving over Trump, Wilders of Vlaams Belang. Ook andere zenders zoals de VTM of linkse kranten zoals De Morgen spelen dit spelletjes fel mee. 

De VRT heeft op een week tijd het Nationalisme en vooral het Vlaams-Nationalisme behandeld met leugens en overdreven beweringen. Zo schoof de VRT de betoging van rechts in Duitsland op de racistische en nazistische baan terwijl die mensen kwamen betogen tegen het beleid van Merkel. Over de rellen in deze betoging tussen rechts en links heeft de VRT enkel wat moves van rechts uitgezonden om zo de rechtse opstand als agressief te bestempelen. Over de linkse aanvallen tijdens deze betoging (waarvan er meer en zwaardere feiten gebeurde) repte de zender niets. Ook over de moord door een Syriër op een Duitser werd er in de VRT zo goed als niets uitgezonden, alleen dat er een moord was gepleegd maar zonder de dader bij naam of afkomst te durven benoemen. 

De VRT heeft een fel een drama gekweekt over het bezoek van Geert Wilders in Antwerpen voor de VB-Antwerpen VK18 campagne. De VRT sprak constant over manifestatie en uitlokking tot problemen terwijl dit bezoek gewoon deel uitmaakte van de campagne.  

Als dat nog niet genoeg was heeft de VRT een Vlaams-Rechtse onafhankelijke organisatie maandenlang gevolgd voor het programma PANO. Dit was duidelijk niet om de organisatie een forum te geven, de VRT heeft onderzoekers afgestuurd om heel deze organisatie uit te kammen opzoek naar dingen om het Vlaams-Nationalisme te viseren. Nu er binnen deze organisatie een paar kleinigheden zijn ontdekt (dingen waar niemand onder de bevolking een drama zou voor maken) zijn wordt een onderzoek gestart. Schild & Vrienden worden momenteel als zware criminelen behandeld en de "politiek correcte" partijen waaronder ook N-VA doen mee om deze organisatie te verafschuwen. Over deze zaak heeft de VRT ondertussen al meer dan 5 artikels gepost op de VRTNWS website alsof dit de zwaarste misdaad van het moment is. Deze zaak wordt als terreur behandeld gewoon omdat de organisatie de vrijheid op meningsuiting gebruikte in het programma PANO. De VRT is zelfs zo geobsedeerd niet wanneer er een echte aanslag gebeurt in ons land. 

Tom Van Grieken heeft hierbij nogmaals de VRT op de vingers getikt en terecht! 

Zowel de politieke afdeling van het Nationalisme als de burgerlijke aanhang van het Nationalisme worden door zenders zoals de VRT constant negatief in de media gebracht. Alle zaken die racistisch zijn worden door de VRT gekoppeld aan Vlaams Belang of Vlaamse-Nationalistische organisaties. De "politiek correcte" media en de politieke Elite voeren tegelijk een zware campagne tegen racisme door zonder bewijzen of feiten steeds het Nationalisme er bij te sleuren. Zelfs zaken die volgens de betekenis van het woord niet racistisch zijn worden door die Elite gezien als racisme. Zeggen de rappen niets met zingen te maken heeft wordt tegenwoordig ook al als racisme gezien omdat de meerderheid van de rappers een getinte of donkere huidskleur hebben. 

Opmerkelijk was ook de nieuwsuitzending van de VRT over de volgnummer van de 6 grootste partijen. Zowat alle voorzitters mochten aan het woord behalve Tom Van Grieken werd meegeteld door de VRT. Zoals al jaren aan de gang is dat VB-politici opzettelijk onderbroken worden wanneer ze de kern van hun visie proberen uit te leggen in Terzake of de Zevende Dag. Dit zien we ook in De Kamer en in het Vlaams Parlement. Vaak worden spreekbeurten van VB-politici vervroegd gestopt door de kamervoorzitter. De Elite en de "politiek correcte" mediazenders voeren anti-nationalistische politiek. De N-VA volgt steeds de kant van De Elite maar speelt wel graag zelf de Pro-Nationalistische partij wanneer dat een boost geeft voor hun reputatie of minister functies. 

Vlaanderen wordt steeds besmeurd met de valse beschuldiging dat het racistisch is. De Vlaamse Strijdvlag krijgt een racistische stempel omdat een paar mensen dit tijdens de oorlog gebruikte om aan de kant van Hitler te staan. Die vlag bestond al veel langer en heeft een heel andere betekenis dan dat de Elite de bevolking probeert wijs te maken. Vlaams Belang is naar mond van de Elite een racistische partij omdat ze strijdvoeren tegen de islamisering. De islamisering is niet eens een ras maar wel een cultuur waar veel terroristische problemen uitkomen in onze West-Europese samenleving. De Elite blijft blind voor de feiten en steekt een mes in de democratie door het Cordon Sanitaire. Extreem islamitische partijen mogen hier blijkbaar heel de Sharia gebruiken als politiek programma maar een partij opkomend voor een Vlaamse onafhankelijkheid wordt als crimineel behandeld door een ondemocratische door GROEN uitgevonden Cordon Sanitaire tegen alles wat rechtser is dan de N-VA. 

Deze Elite doet ook niets tegen het anti-blank of anti-Vlaams racisme en laat dit ongestraft. Veel rechters spelen dit spelletje mee door racisme naar de blanke man toe te beoordelen als uitlokking. Ook in de politiek zien we een eenrichtingsverkeer in zake racisme. Partijen voeren strijd tegen racisme maar opvallend alleen tegen anti-bruin racisme. Dezelfde partijen steken amper de helft kracht in het veroordelen van islamterrorisme. 

Lees VPVB+ voor meer nieuws