Dries van Langenhove te gast tijdens De Jensen Show

Dries van Langenhove is recent te gast geweest bij de Nederlandse show: De Jensen Show. Daar heeft hij uitgebreid gesproken over de ondemocratische manier van politiek in ons land, de media en over het succes van de rechtse politiek. In deze show kreeg DVL de vrijheid om uitgebreid te praten wat bij de traditionele televisiezenders onbestaande is. 


De Jensen Show is een show in Nederland waarin de presentator opzoek gaat naar het doorbrekende debat zonder "politiek correcte" regels in het spel te gooien. In deze show krijgen de uitgenodigde sprekers de volledige vrijheid om hun verhaal te doen. Deze keer was het de beurt aan onafhankelijk opgekomen in de politiek Dries van Langenhove. 

DVL sprak over de Elite van politici in BelgiĆ« die samenspannen en de democratie straal negeren. Hij vertelde de Nederlandse kijkers hoe deze Elite de linkerzijde versiert om degene die de waarheid durven te vertellen, te gaan boycotten. Hij had het over de manier waarop links aan politiek doe in dit land en hoe de media hierin betrokken is. Ook de laatste verkiezingen en de ondemocratische manier van de Elite in deze verkiezingen kwamen aan bod in deze show. 

Nu of nooit! DVL was ook duidelijk over de rechtse politiek.  'We moeten tegen de volgende verkiezingen ook buiten de lijntjes durven kleuren. De Linkse partijen doen het al jaren, wij zijn op dat vlak wat te braaf geweest. Als we echt een overwinning willen en ook aan de kant van het beleid willen zitten, moeten we alles op alles durven zetten.'  Ook de manier waarop de linkse partijen steeds meer gebruik maken van het allochtoon kiesvee en dat kiesvee vooral voor links en extreem links zou stemmen. De showman voeg er zelf aan toe dat links meestal de politiek van geven en blijven geven speelt. Altijd opzoek naar de slachtoffers om zo de emotionele snaar bij de bevolking te versieren. 

De eenzijdige wijsvinger: Dries van Langenhove sprak ook over de hysterische aanvallen van links op hem, zijn vrienden, collega's en achterban. De PANO reportage en de massale onderzoeksmissie van de VRT en linkse samenzweerders die na al het machogedoe niets hadden om Van Langenhove te laten straffen. Linkse partijen die steeds over "complotten" spreken wanneer hij of andere rechtse politici de kern van de waarheid op tafel leggen. 

Belastingen in de mediawereld: De Nederlandse showman moest even slikken wanneer van Langenhove aankondigde met het feit dat de Belgische media zowel in binnenland als in het buitenland (waaronder ook Nederlandse media) opkoopt met geld van de belastingbetaler. Niet rechtstreeks maar via een omweg die uiteindelijk op hetzelfde neerkomt. Met dit onderwerp kwamen ook de media aanvallen aan het gesprek toe rondom de Brexit en de Amerikaanse president Donald Trump. 

Bekijk de hele show hieronder!