Financieel experten waarschuwen: De EURO zal tegen 2025 een dik kwart minder waard zijn.

Verschillende internationale financieel experten waarschuwen de Europese Unie! De EURO zal volgens die experten tegen 2025 een kwart minder waard zijn en dat gaat een economische deuk veroorzaken. Het is een samenloop van verschillende toestanden en ook de modernisering zoals digitaal geld speelt hierin een rol.


Het beleid van de Europese Unie heeft veel kapitaal opgebracht maar heeft geen stabiliteit gehouden in de verdeling van de banken en de economie per land. Er zijn teveel interesten berekend  de afgelopen 2 jaar door de EU waardoor veel waarde van Europese rekeningen de dag van vandaag stilaan aan het dalen zijn. De Europese ministers verdienen ook veel te veel en er zijn teveel onnodige functies binnen de Unie. Tussen 2012 en 2017 zijn er veel administratieve jobs bijgekomen waarvan 16% zonder grondig medeweten van de Europese staf. Er worden dus niet alleen teveel lonen betaald binnen de EU, ook de verdeling van de economische rechten per land zijn niet meer zo stabiel. Dit geeft argwaan bij de banken die al zo fel op hun ego staan, die willen nu dat er een hervorming komt van het indexbeleid als er tegen 2020 geen akkoord is over de Europese herverdeling van het federaal statuut. 

DIGITALE ACHTERSTAND: De Europese Unie blijkt fel achter te staan op vlak van digitalisering. Op vlak van webshops, apps en digitale marketing doet de EU het wel goed maar met het produceren van digitale munten staan ze fel achter. De democratie is niet volledig voorstander van digitale munten maar de ontwikkeling moet er wel zijn zeggen experten als ze de waarde van de EURO willen behouden. Ook de stabiliteit van online betalingen of kaartloos betalen hebben sinds 2016 een mindere optimale vooruitgang geboekt. De dollar doet het op dat vlak veel beter en beheerster. De Europese financiële spinnenweb op internet is ook veel minder beveiligd waardoor hackers sneller gegevens kunnen stelen.

 TRUMP: Ook de maatregelen op vlak van internationale handel met de VS spelen een rol. Donald Trump is een grote kuis aan het doen met zaken die Amerika ontvangt en opstuurt in het handelsakkoord. Die maatregelen zijn volgens de experten normaal. Trump is bezig met de stabiliteit van zijn economie en dat zou de EU ook beter eens doen, of nog beter: Landen individueel! Landen zoals Zweden zijn een goed voorbeeld volgens de experten. 'Als alle landen in Europa enkele voorbeelden van Zweden zouden volgen, kunnen we heel wat schade beperken'. 

Migratie/Immigratie: Het beleid van Merkel heeft veel gekost maar ook veel waarde omzeild zeggen de experten. Door het 'Wir Schaffen Das' project heeft de EU verkeerde financiële strijkers gebruikt van het EU budget en op een paar punten geen controle gedaan. Van verschillende voorbehouden sommen geld voor bijvoorbeeld Europese vliegindustrie zijn gebruikt om de kosten van migratie te dekken. Het gevolg hiervan zullen we in 2020 voelen op de marktwaarde. 

Jobs: We zien een stijgende lijn van het aantal jobs binnen de EU landen en ook meer ingevulde jobs. Het kapitaal hiervoor is ook gestegen maar kapitaal zegt niets over waarde. De waarde van de EURO is door opgesomde feiten aan het zakken en dat zal tegen 2025 met een dik kwart zijn. Om dit te kunnen stoppen moeten landen terug maar zelf in handen nemen en financiële zaken beter controleren voor ze ermee naar de Unie gaan. 

Federalisering van de munt:

De EU is als sinds het ontstaan van de EURO de munt aan het federaliseren in plaats van te verhogen in lange termijn waardes. Het beleid van de EU is federaliseren en dat hebben ze doorgevoerd in de munt. De VS kan economie en muntwaarde uiteenhouden, dat is bij de EU een probleem waardoor het kapitaal wel stijgt maar de waarde niet. Op korte termijn stijgt die wel en geeft als resultaat dat de EURO het vaak beter doen dan de dollar maar op lange termijn is dat verre van. De dollar is soms minder waard maar is altijd al stabieler geweest omdat de waarde, kapitaal en kosten goed stabiel zijn gebleven tegenover de EURO. Na federalisering doet de EU te veel een commercialiseren op vlak van economie, ook in ons land is dat zo onder de leiding van Regering Michel. Bedrijven profiteren ervan omdat commercialiseren in landen binnen de EU meer voordelen schept dan dat je niet commercialiseert. De EU commercialiseert gemiddeld aan 20% per kwartaal, dat is teveel zeggen experten.