Guy Verhofstadt haalt uit naar het nationalisme met Tweet.

Guy Verhofstadt weet van geen ophouden. Opnieuw heeft hij uitgehaald naar het Nationalisme en de bevolking wijsgemaakt dat "zijn" EU de evolutie is. Het is niet de eerste keer dat Verhofstadt het Nationalisme uitdaagt om te kunnen stoefen met zijn EU clubje. 


Vandaag had hij vooral kritiek op Steve Bannon. Verhofstadt probeerde deze keer via Twitter de kern van het Nationalisme af te breken met zijn EU praatjes. 

Hij noemt het nationalisme een nachtmerrie en pakt uit met een domme hashtag #BANBANNON. Volgens hem importeren de nationalisten in Europa allemaal Trumps maakt wijs dat zijn EU familie de nationalistische uitvoeringen gaat tegenhouden. Hij doet veel moeite om zijn mislukte Unie bij de bevolking aan te wakkeren maar dat lukt hem niet zo goed. Het Nationalisme wordt steeds sterker binnen Europa en dat zijn de feiten.

Het is dus een groot feit dat Verhofstadt maar 2 dingen wil! 

- Het nationalisme kapot pesten met valse feiten.

- Zijn mislukte jarenlange beleid van de EU met een vals masker aanbieden bij de burgers.

De grootste anti-nationalistische politicus binnen de EU, al even fel als een PVDA'er. Ondertussen stoeft hij met de bonussen die hij krijgt op zijn te hoog loon en loopt als een hond achter Merkel en Juncker aan. 

Vlaams Belang wil potten breken.

Vlaams Belang wil het Cordon Sanitaire verbreken en de democratie aan de macht helpen. 'Wij willen geen postjes of benoemingen, de volledige democratie laten heersen en de ideologie doen groeien is wat telt' zijn de woorden van voorzitter Tom Van Grieken naar aanleiding voor de verkiezingen in ons land. Oppositie of coalitie, Vlaams Belang is N-VA  niet met reputatieverslaving.  Van Grieken is dan ook duidelijk: 'Wat Verhofstadt zegt interesseert me geen bal, die man neemt niemand nog serieus' vertelde hij ooit in De Zevende Dag. De kans dat Vlaams Belang het Orban effect kan evenaren is klein wegens dat Cordon maar het Cordon verbreken moet lukken volgens Van Grieken. De bevolking is het meer dan beu volgens Vlaams Belang en met de flaters van N-VA gaan we dat volgens de partij ook merken tijdens de verkiezingen. Vlaams Belang wil een Vlaamse onafhankelijkheid met eventueel op termijn een fusie met Nederland. Vlaams Belang is een gezonde nationalistische volkspartij dat pleit voor onafhankelijkheid maar wel wil blijven samenwerken met Europa. Het doel is dat we zelf bepalen in wat zonder de EU komt moeien. Van Grieken en Dewinter hebben al meermaals duidelijk gemaakt dat een onafhankelijk Vlaanderen met op termijn een fusie met Nederland economisch een aanwinst is. De havens van Antwerpen, Gent, Brugge, Amsterdam en Rotterdam kunnen en zijn sterke voorbeelden. Hiermee voert de partij een economische strijd met Verhofstadt die ons land volledig wil commercialiseren en afhankelijk wil maken aan de Unie.