Guy Verhofstadt wil alleen nog liberale staten binnen de EU

De successen van Polen en Hongarije liggen nog steeds op de maag bij Guy Verhofstadt. Het is zelfs zover gekomen dat deze donkerblauwe Liberaal openlijk bekendmaakt dat hij alleen nog maar Liberale staten wil in de Europese samenwerking. 


Verhofstadt heeft altijd iets gehad tegen nationalistische politieke partijen. Dat was vroeger al fors te merken toen hij nog in de Belgische politiek stond, zijn houding tegenover bijvoorbeeld Vlaams Blok/Vlaams Belang was altijd zeer zuur. Zijn promotie tot de EU heeft aan hem niets veranderd. Al snel probeerde hij BelgiĆ« in de Europese wolk te trekken door de Elite warm te maken voor Pro-Europese overnames. 


Een aantal doorvoeringen door Verhofstadt zijn nu nadelige facturen in ons land! Veel wetten die Europese bevoegdheden zijn geworden waar we als land beter zelf over zouden beslissen. Sinds de start van Regering Michel heeft hij er van geprofiteerd om Premier Michel en zijn blauwe pilaren aan zijn kant te trekken. Je hoort het vaak dat Open VLD stoeft met het 'Liberaal BelgiĆ«' onder de slogan "Gewoon Doen" om naar een Europese eenheid te vliegen. 


Verhofstadt weigert zelfs te spreken met Gerolf Annemans (Vlaams Belang) in open debatten of weigert vaak juiste dossiers te laten inkijken. Sinds de Brexit een feit is werd Verhofstadt aangesteld als onderhandelaar en heeft er een boeltje van gemaakt. Een zaakje vol onnodige procedures en juridische omloop om zijn Elite van Europa te blijven verheerlijken. Voor de rest spant hij massaal samen met Bondskanselier Merkel en steunt evenals de recente extra vluchtelingen ontvangsten die Merkel deze week heeft aangekondigd. 


Polen en Hongarije:  Landen binnen Europa beginnen terug meer aan het eigen land te denken en er komt meer verzet tegen de geheimzinnige Elite van de EU. Zo heeft vooral Hongarije deze unie een zware klap in het gezicht gegeven, ook Polen heeft een goede zet gedaan. Met deze omstandigheden kan Verhofstadt niet goed omgaan en begint dan maar te dreigen naar die landen. Hij wil nu alleen nog liberalisme binnen Europa, hij is van plan al het andere te weigeren. In zijn ogen is er geen plaats voor: Nationalisme, confederalisme, socialisme geen plaats. Verhofstadt dreigt dus met een Liberale dictatuur die landen die nationalisme kiezen zwaar wil tegenwerken met onbenullige procedures.