Het gaat niet over de boerkini, wel over de islamisering in het geheel!

Nadat een rechter beslist heeft dat twee zwembaden in ons land de boerkini niet mogen verbieden is er een heisa ontstaan op de sociale media. Mensen geven hun mening en maken zich zorgen maar het probleem is breder dan alleen de boerkini. De islamisering is uitvoering, het beleid van de regering is het kernprobleem. Het ergste moet nog komen: Vlaamse gewoontes worden alsmaar meer strafbaar. 


Zuhal Demir (N-VA) pakte meteen uit naar de uitspraak van de rechter. Volgens Demir gaat dit de onderdrukking van de vrouw erger maken en heeft de beslissing geen positief effect. Ook volgen Staatssecretaris Theo Francken kan deze beslissing niet door de beugel. Ze geven kritiek maar zitten wel in de regering die er iets aan zou moeten doen. De politiek kan uiteraard niet zomaar de rechtstaat ondersteboven hangen en zelf rechter spelen maar kan wel druk op de ketel zetten volgens Tom Van Grieken (Vlaams Belang). Vlaams Belang is voorstander van een hervorming van een aantal systemen binnen politie, veiligheid en justitie die politiek verantwoord kunnen ingediend worden bij de regering. Vlaams Belang heeft zelf al enkele voorstellen ingediend maar die zijn altijd genegeerd maar N-VA doet in deze zaken niet veel moeite. Hervormingen invoeren kan als regering en moet dan mits samenspraak van justitie en de rechtstaat hervormd worden. 


De politici van het Vlaams Belang lieten de uitspraak van de rechter ook niet zomaar zegevieren. Vlaams Belang kaart dit probleem al aan van voor Regering Michel bestaande was maar werd altijd genegeerd, nu komt N-VA ineens ook over de brug maar is volgens Van Grieken gewoon de zoveelste kieskoorts van N-VA. 

Uit linkse hoek werd de uitspraak gevierd en in symbool gezet van een overwinning in de rechten van diversiteit. Sp.a was heel blij en wil zelfs nog meer erkenning van de boerkini in ons land zien. Groen had kritiek op N-VA en noemde de reacties van Demir en Francken een signaal van onbeschoftheid. 

Maar waarom zoveel kritieken? Vroeger konden Vlamingen gaan zwemmen in zwemshorts van alle stijlen en mochten kleine meisjes bikini dragen. Hoe dichter bij het heden hoe meer verweer er is tegen het dragen van shorts onder de knie. Al jaren overal verboden omwille van hygiëne terwijl de boerkini blijkbaar een religieuze recht is. Volgens de uitspraak van de rechter is er met de boerkini geen hygiëne probleem omwille van het materiaal en mogen zwembaden religieuze symbolen niet weigeren. Veel mensen erger zich hier fel aan en zeker ook omdat meisjes tijdens zwemlessen of zelfs tijdens uitstap met de ouders in een zwembad geweerd worden wanneer dat minderjarig meisje een bikini aan doet. In de jaren 90 nog de normaalste zaak van de wereld, nu blijkbaar een schennis van het zedenbeeld. 

Het is niet alleen de boerkini.: Het is meer dan dit alleen! De Vlaamse gewoontes zijn allemaal strafbaar aan het worden of zijn aangepast omdat een bepaalde cultuur zich er slecht bij voelt. In de jaren 90 liepen we door heel Vlaanderen in ons bloot bovenlijf in de zomer. De dag van vandaag mag je dit alleen nog op het strand of aan een zwemlocatie, negeer je dat dan krijg je een GAS-boete. De moslima's die het ingepakt rondlopen van kop tot teen aanmoedigen krijgen alle rechten. Vroeger zagen we op tv, op straat of in de krant vaak een streepje bloot. Tegenwoordig mogen we sexy vrouwen niet meer te veel in beeld brengen, in de reclamesector staan er zelf boetes op het te opvallend gebruiken van halfnaakt of naakt. Vroeger was dat nooit een probleem. Reclame of tv spotjes met ingepakte vrouwen mogen steeds meer gebruik maken van diverse middelen om hun symbool van kledij en leven te promoten. Kinderen moeten tegenwoordig verplicht met de klas op moskeebezoek, zelfs leerlingen die zedenleer volgen. Dat kost dan 4 euro en zelfs kinderen die dan thuis blijven moeten ze betalen, het komt namelijk op de schoolfactuur terecht. Ook in scholen mag het verspreiden, promoten of opdringen van islamitische onderwerping steeds met meer rechten terwijl men probeert lessen geschiedenis of Nederlands in te perken. 

De islamisering is in een breed schema ons land aan het overnemen. Is dat de schuld van de regeringen? Volgens Vlaams Belang wel wegens het jaren pamperen, aanmoedigen en promoten van de islam inclusief het steunen van open grenzenbeleid. Het 'politiek correct' denken, doen en opdringen is het kernprobleem, de islamisering maakt gebruik van de laksheid van West-Europese Elites die de wereld willen verbeteren door een mega diversiteitsbeleid te voeren. 

De som is snel gemaakt! Steeds meer islamitische eisen worden vervult en krijgen meer rechten terwijl Vlaamse gewoontes steeds meer worden afgeschaft, bestraft of beticht van "racisme, discriminatie".