ISLAM partij opvolger van Sharia4Belgium

De islamitische partij ISLAM dat onlangs in opspraak kwam wegens hun voorstel over gescheiden busvervoer, kan weleens de opvolger van Sharia4Belgium zijn. Hun extreem islamitisch programma beschikt nog ergere programmapunten die linken aan het welzijn van de Shariawet. De regering moet niet nadenken maar nu handelen, partijen zoals de deze kunnen we niet toelaten in een westerse samenleving waar man en vrouw gelijk horen te zijn. 


De coalitiepartijen overwegen een klacht neer te leggen tegen de partij ISLAM, de kopjes binnen de coalitie zijn beginnen scharrelen. Ook bij de linkse oppositie is er geen vriendschappelijke kijk naar de partij ISLAM maar verder dan 'klacht neerleggen' gaan die linkse oppositie voorlopig niet. Volgens rechts oppositiepartij Vlaams Belang moet er geen klacht neergelegd worden maar een permanente ontzetting van de partij wegens hun ontoelaatbare programmapunten en vrouwendiscriminatie. 

Waarom aan Sharia4Belgium denken? De partij ISLAM doe de burger meteen denken aan de praktijken van S4B. Zo goed als alle programmapunten van deze partij werden destijds ook aangemoedigd door S4B kopstuk en werden door onze westerse samenleving veroordeeld tot een gevaar voor de nationale veiligheid. Het is dus belangrijk dat de partij ISLAM grondig aangepakt moet worden luidt er onder de burgers. 

Hoe is dit zover kunnen komen?: Heel wat mensen zijn verontwaardigt over hoe zo'n partij probleemloos tot aan de campagne is geraakt. De huidige regering heeft veel te veel toegegeven zegt de publieke opinie en doet feitelijk niets tegen de islamisering. De buitenlandse media beschilderen Staatssecretaris Theo Francken (N-VA) als een 'Hard Migration Killer' of als de moderne 'Nazi'. De praktijk bewijst althans dat dit verre van is en dat het beleid van Francken in voordeel speelt van de linkse open grenzenpleiters. Francken verkiest een strenger migratiebeleid in de plaats van een immigratiestop en sust de bevolking met een paar uitwijzingen van Soedanezen. Cijfers van het Vlaams Belang tonen aan dat er meer import van asielzoekers zijn dan bij regering Di Rupo. Deze regering is laks omgegaan met de islamisering en misschien ook te lief voor de eisen van de islamcultuur in ons land. Door deze laksheid profiteren gevaarlijke doelgroepen zoals de mensen van de partij ISLAM om hun slag te slaan, partijen zoals het Vlaams Belang waarschuwde hier al 20 jaar voor. 

Signalen van Vlaams Belang negeren is deel van oorzaak

Na de aanslagen van 9/11 waarschuwde het Vlaams Belang voor aanslagen in Vlaanderen als de grenzen open zouden blijven. De traditionele partijen hebben dit altijd weggelachen en er een racismezaak van gemaakt. Dit zijn de facts van hoe de signalen steeds genegeerd werden, Vlaams Belang moest steeds slikken dat het 'racisten of nazisten' waren die drama kweekte. Heden bewijst dat die drama wel degelijk is uitgekomen. Aanslagen, toename van islamisering van op de schoolbanken tot in de politieke schuif.