Islamisering gaat nog verder in ons land: Examens aangepast aan Suikerfeest.

Volgens Marijke Van Bogaert (woordvoerster katholiek onderwijs) moeten examens ook rekening houden met het Suikerfeest. Ze vinden dat die gelijk moeten staan met communie of andere katholieke wettige afwezigheden. 


Al is er geen verplichting of wet die scholen kan verplichten. Wel zij scholen vrij om dat te doen. Vooral het katholiek onderwijs zal deze maatregel invoeren, GO! onderwijs wil scholen niets vanuit Brussel opleggen. Deze maategel krijgt steun van de linkse oppositie van bijvoorbeeld Sp.a


Vlaams Belang vindt dit niet kunnen, het is de zoveelste verrijking van de islamisering volgens de partij. Naar mening van het Vlaams Belang moeten Vlaamse scholen geen rekening houden met culturele tradities van de islam. N-VA heeft nog niets van commentaar laten blijken op dit voorstel van het katholiek onderwijs. 


Belgiƫ blijft islamiseren:

Volgens Vlaams Belang blijft ons land islamisering of verrijkt het de propaganda van IS. Vlaamse tradities die aangepast worden, verboden worden of verzet worden. Islamitische tradities krijgen meer vrijheid en erkenning in Vlaanderen. Dat zijn zaken die volgens de partij niet door de beugel kunnen. 'Onze waarden & normen worden weeral eens verworpen' klinkt hij bij een aantal mensen van het Vlaams Belang. Na de immigratiestop wil de partij ook een jacht op de islamisering. Geen opgedrongen rechten voor de islam, meer controles in moskeeĆ«n en organisaties. De N-VA doet voorlopig weinig tegen de islamisering. In plaats van harde maatregelen uit te voeren, wacht die partij zachtjes af van wat hun coalitiepartners willen doen. Van de lessen Arabisch naar verzette examens omwille van het Suikerfeest is voor N-VA duidelijk geen ramp.