Islamisering in Vlaanderen erger dan ooit.

Dat Vlaanderen aan het islamiseren is wist je al. Wist je dat Vlaanderen harder aan het islamiseren is dan Turkije en Marokko? Dat komt omdat de islamgelovigen in het Westen nog vertoeven in het oude testament terwijl de Turken en Marokkanen van het Oosten daar aan het uitgroeien zijn. De kern van de islamisering is het beleid van de 'politiek correcte' regering. 


In Vlaanderen doen traditionele partijen er alles aan om onze wetten aan te passen naar de islam. Moslims in ons land eisen via alle mogelijkheden op dat ze thuis, op school of op het werk hoofddoeken kunnen dragen. Zelfs in functies van politie en ziekenhuis eisen de islamgelovige moslima's om ze te kunnen dragen. In het zwembad speelt zich hetzelfde scenario af met de boerkini. Met behulp van linkse partijen of islampartijen in onze politiek proberen ze Arabische lessen te eisen in onze Vlaamse scholen. Omdat veel derde generatiekinderen slecht of geen Nederlands kunnen praten door gebrekkige moeite van de ouders moeten ze op de speelplaats zelfs geen Nederlands meer praten van onze traditionele partijen. Examens die mogen uitgesteld worden indien je meedoet aan de Ramadan en ritueel slachten is nog steeds niet volledig verboden in ons land. 


Bovenstaande zaken zoals de hoofddoeken komen in Turkije of Marokko niet voor. Daar lopen er zelfs vrouwelijke agentes half bloot tijdens de dienst en zijn er op straat minder hoofddoeken te bespeuren dan in Borgerhout of Molenbeek. Eisen stellen zoals de islamgelovigen hier doen is in Turkije of Marokko zelfs strafbaar. 

Anke Van dermeersch (Vlaams Belang) wil klacht neerleggen tegen de Koran in Europa omdat deze op basis van onze waarden & normen en wetten de vrouwenrechten onderdrukt. Vlaams Belang Antwerpen wijst ook al jaren naar het probleem dat derde generatie kinderen van allochtonen meer voorrang krijgen op scholen dan onze Vlaamse autochtonen kinderen. Volgens de partij zijn onze kinderen ondertussen al lang tweederangsburgers geworden in eigen stad/land. 

Wilde acties van mensensmokkelaars krijgen verdediging van linkse partijen en de islamiserende kant terwijl er bij aanslagen het al verboden is om een terrorist een islamterrorist te noemen als die in naam van "Allah" handelde. Vlamingen die hun mening posten op de sociale media worden als zware crimineel bezien terwijl mensen van een Turkse trouwstoet een kleine boete krijgen. 

Dit zijn de volgens Vlaams Belang de oplossingen:

- Immigratiestop

- Strenger strafsysteem en justitiesysteem

- Stopzetting subsidies aan religie, gaan voor een letterlijke scheiding tussen staat en kerk(moskee)

- Vlaamse sociale zekerheid waar geen plaats is voor gelukzoekers, asielzoekers of andere importmensen. 

- De uitvoeringen van de Koran verbieden in Vlaanderen.