Kritiek van Zuhal Demir op islamscholen is volgens Gerolf Annemans hypocriet.

Gerolf Annemans (Vlaams Belang) noemt de kritiek van Zuhal Demir op islamscholen hypocriet. Annemans verwijst N-VA naar het beleid van de Europese Unie en Regering Michel die aan de basis liggen van deze situatie. 'Words Words Words' is waarmee Annemans de plotse verontwaardiging van N-VA beschrijft. In de zin van: Veel woorden, weinig daden. 


Ineens vlak voor de verkiezingen is de N-VA scherp voor islamscholen in Vlaanderen. Zuhal Demir ging los op Twitter om haar ongenoegen te uiten over een nieuwe islamschool te Limburg. Volgens Gerolf Annemans allemaal loze woorden en hypocriete taferelen van de N-VA. Annemans verwijt N-VA al heel lang dat ze nog steeds het Merkel beleid volgen en de moed niet hebben om iemand als President Orban te volgen. Annemans is grote fan van Orban en ziet een hemelsbreed verschil tussen een Theo Francken en een Viktor Orban. 

N-VA probeert een maand voor de verkiezingen nog even op een harder level dan ze gewoon zijn de rechtse fakkel in de lucht te hangen. Waarom is N-VA dat alleen vlak voor verkiezingen? Volgens Tom Van Grieken en Gerolf Annemans is dat simpel. N-VA is een Elitepartij dat ten koste van alles wil regeren en daarom graag partijen als Vlaams Belang tegenwerken om de Elite blij te maken en dan zelfs de 'rechtse partij' uit te hangen wanneer dat goed uitkomt. 

Gerolf Annemans is op alle vlakken duidelijk! N-VA durft geen weg af te leggen zoals Orban dat gedaan heeft. Annemans is altijd al zeer grote fan geweest van Orban al van voor hij verkozen werd in Hongarije. Volgens hem is Orban een doorbraak binnen de Europese samenleving en moet Vlaanderen dat pad volgen. 

'Belgische regering haantje te voorste tegen Hongarije'. Annemans is niet te spreken op de manier waarop Regering Michel omgaat met Orban en het vuile EU spelletje meespeelt. 

Veel hypocriete praatjes dus bij de N-VA. Islamscholen, nieuwe moskeeën, de islamisering in het algemeen is volgens Vlaams Belang te gevolg van jarenlang open grenzenpolitiek en het geknoei van de Europese Unie. N-VA is deel van Regering Michel en is dus volgens Vlaams Belang te laks geweest om de islamisering aan te gaan en dus niet zuiver op de graad om kritiek te uiten op islamscholen. Vlaams Belang vraagt N-VA naar actie in plaats van stoere praatjes.