Links dat klaagt dat VB'rs niet bij vakbondsbetogingen zijn.

Als Vlaams Belang kiezers zul je het ongetwijfeld al meegemaakt hebben dat linkse burgers zagen en klagen dat de rechtsen nooit op een betoging te zien zijn. Maar waarom zouden we dat doen? We zijn toch niet welkom!


Ook in een politiek debat zagen de linkse politici dat de rechtsen nooit te zien zijn op vakbondsbetogingen. Ze denken dan ook ineens dat partijen als Vlaams Belang zich niet keren tegen de Elite, gewoon omdat ze geen rode of groene jas aantrekken. 


Maar waarom zouden wij als nationalisten daar tussen willen staan? Een nationalistische burger die zich bij de vakbond aanmeld wordt geweigerd als de vakbond ziet dat die persoon lid is bij het Vlaams Belang. Een valse leeuwenvlag (die met rode klauwen) mogen maar zelden wapperen en de echte Vlaamse strijdleeuw willen vakbonden helemaal niet tussen hun vakbondsvlaggen zien wapperen tijdens een betoging. 


Vlaams Belang keert tegen Elite door vol te houden aan ideologische politiek: Terwijl de linkse partijen steeds voor het minste de vakbonden oproepen, strijden de mensen van het Vlaams Belang met een ideologisch programma. De socialisten hebben programmapunten opgeofferd om regering te kunnen vormen destijds, hebben ook aan het graaien geweest zoals de liberale of semi-liberale partijen. Vlaams Belang voert constant de ideologische politiek vs de Elitepolitiek en graait niet. Daarom kan Vlaams Belang zich een echte volkspartij noemen. De linkse acties hebben vroeger positieve veranderingen gebracht maar hun methode is tijden van nu nutteloos! Na staken en betogen ze om de medeburger te pesten, het land constant plat leggen is volgens links nog altijd het wondermiddel. Waarom zagen dat mensen van het Vlaams Belang niet mee komen betogen als ze niet welkom zijn en meer doen voor het volk dan links?