Macron zweet slecht verlies uit in Europees Parlement

De Franse president Macron heeft in het Europees Parlement laten merken dat hij niet goed tegen zijn verlies kan. Het ging vooral om het feit dat veel Europese landen kiezen voor een nationalistische democratie in plaats van een Europese democratie. 


President Macron pleit voor een Pro-Europese samenwerking tussen alle Europese landen. Nu dat veel landen kiezen voor nationalisme begint hij te zweten en dat zweet hij uit in het Europees parlement. Dat Macron vies is van nationalisme was al te merken tijdens de Franse verkiezingen en net zoals Guy Verhofstadt beginnen de poppen te van Macron te dansen als ze merken dat hun 'Blauwe Elite' aan het afbrokkelen is. 


Na zijn krokodillentranen begon hij over de gifaanval in SyriĆ«. Hij liet zich uiten met de zinnen die de rest van de Europese kopstukken lieten merken en wees massaal naar Assad. Het valt op dat deze blauwe leiders niet zo hard staan te paraderen als de Turken een groep Koerden uitmoorden of als IS een aanval heeft gepleegd. Als een magneet in de hol van de Amerikanen en tegelijk de bevolking wijsmaken dat alles de schuld is van de Russen of Assad. Dat noemen ze allemaal bij naam maar als een terrorist toeslaat mogen we alleen verbloemen en kaarsjes branden. Deze Europese Unie wil duidelijk 'spierballen' tonen door het knaapje van de VS uit te hangen. Wat deze Unie niet verteld aan de bevolking is dat zo'n poppenkast van dit Europa een doelwit kunnen van terreur of Russische terugslagen op de beslissingen van Donald Trump in SyriĆ«.