Ons migratiesysteem hoeft niet door iemand van duizenden kilometers ver beheert worden!

Er is geen enkel logische reden om het Migratiepact te tekenen! Waarom zouden we onze verantwoordelijkheid aan iemand geven dat ons land nooit bezoekt of amper kent? Migratie is geen commercieel bedrijf, het is een nationale verantwoordelijkheid die we zelf moeten blijven beheren. 


Liberalen (MR/Open VLD) is het gewoon van te commercialiseren. Ze doen het met onze nationale voedingsproducten, bedrijven en economie. Daarin gaan ze al te diep en nu willen ze onze verantwoordelijkheden ook al gaan commercialiseren. Premier Michel speelt stratego met de vlag helemaal vooraan het spelbord. Wat ziet hij in dit Migratiepact? Als we zijn collega G.Rutten van Open VLD moeten aanhoren is het enige excuus: 'Samen bereiken we meer'. Waarom zouden we samen met wereldvreemde politici ons migratiebeleid beheren? Dasdragers van duizenden kilometers ver die in Brussel komen vertellen hoe wij in Vlaanderen met migratie moeten omgaan? Al heel veel landen zien in dat dit Migratiepact een dom idee is en tekenen bewust niet! Premier Michel wil de sporen van zijn Nederlandse collega Rutte volgen die met volle overtuiging voor dat pact staat. Want blijkbaar is Rutte en het excuus 'Samen bereiken we meer' de enige motivatie van de premier om te gaan tekenen. 

Regering Michel heeft onze eigen daklozen jarenlang gediscrimineerd, de kleine man kreeg meer belastingen en de zelfstandigen werden voor het minste doodgeknepen terwijl de grote bedrijven van de rijken alle voordelen kregen. Ja de enige kleine man die van deze regering steun kreeg was de migrant of de vluchteling. Begin de vluchtelingencrisis moesten zelfs Vlaamse mindervaliden hun sociale woning afstaan aan vluchtelingen. Gigantische besparingen in onze zorgsector terwijl er miljoenen zijn gepompt in asielcentra's en sociale voorzieningen bestemt voor de vluchtelingen. Ondertussen stijgen onze water-gas-elektriciteitsfacturen terwijl de premier een pact wil ondertekenen waarbij onze nationale verantwoordelijkheid helemaal de soep wordt ingedraaid. 

Vlaams Belang is het meer dan beu en stelt een alternatief voor: Pensioenpact in plaats van een Migratiepact! Het is ook dankzij Vlaams Belang dat N-VA als dan nog verzet heeft vertoont tegen het Migratiepact. Ondanks de tegenwind van N-VA naar Premier Michel ziet N-VA een val van de regering niet zitten. Vlaams Belang moedigt net aan dit wel te doen. Het is duidelijk dat N-VA te bang is en vooral te ego├»stisch om samen met Vlaams Belang een rechtse linie te vormen. Blijkbaar zijn de machten bij N-VA belangrijker dan de wil van het volk. Filip Dewinter van het Vlaams Belang blijft doorzetten en zet samen met voorzitter Tom Van Grieken alles op alles om de boodschap: Vlaanderen is tegen het Migratiepact, zoveel mogelijk te verspreiden. Hun campagne: STOP Marrakesh heeft al meer dan 100.000 online handtekeningen opgeleverd. 

Je kan de petitie alsnog tekenen via STOP MARRAKESH 

Lees meer nieuws via VPVB+