Ook voetbalsupporters willen betogen tegen Marrakesh.

Volgens Het Laatste Nieuws zijn verschillende voetbalsupporters van plan mee te betogen tegen Marrakesh. Over welke supporterskernen het precies gaat is niet duidelijk maar geeft wel de boodschap dat de bevolking niet te spreken is over de beslissing van Premier Michel.


Er is een aanvraag ingediend om een grote betoging te houden in Brussel tegen de Marrakeshdeal. Er zou ook een tegenbetoging aangevraagd zijn door linkse organisaties. Beide betogingen zijn aangevraagd en wachten op de goedkeuring. Mensen komen steeds meer op straat en dat is nodig om de Elite wakker te schudden. Niet alleen tegen de hoge brandstofprijzen, ook tegen het getekende Migratiepact willen mensen op straat komen, zelfs mensen die geen lid zijn bij een rechtse beweging, partij of organisatie. De mensen merken gewoon dat onze zorgsector wordt leeggezogen terwijl er in migratie enorm veel geld gepompt wordt. Regering Michel II heeft al laten weten dat Maggie De Block van plan is honderden asielaanvragen in één keer te verwerken en goedkeuren, iets waar Vlaams Belang niet mee kon lachen. 

Vlaams Belang heeft vandaag officieel klacht neergelegd tegen het Migratiepact. Het is de enige politieke partij in Vlaanderen dat effectief weerstand in de praktijk toont tegen dit pact. Dit gebeurde bij de Raad van State onder de ingediende klacht: Illegaal ondertekenen van Migratiepact. N-VA heeft vandaag laten weten aan de pers geen commentaar vrij te geven over de pas afgelopen gesprekken van de snipperregering. De partij wil niet voor de camera reageren wat het zal doen met wat Regering Michel II beslist heeft sinds N-VA eruit is gegaan enkele dagen geleden. 

Lees meer nieuws via VPVB+