Partij ISLAM overschrijdt de politieke grens.

De partij ISLAM heeft opnieuw voor opschudding gezorgd in de media. Ditmaal met een gesluierde vrouw die pijl & boog draagt. Met die foto pakte de partij uit naar N-VA voorzitter Bart De Wever. Dit is een vorm van dreigen met geweld. 


Het is niet de eerste keer dat de partij ISLAM zo fel uit de hoek komt. Ze kwamen eerder af met het voorstel om vrouwen minderwaardig te behandelen in het openbaar vervoer. Deze partij handhaaft de wetten van de Sharia en wil deze in de Belgische politiek gebruiken als doel. 


Kan een partij afgeschaft worden? Ja dat kan indien er criminaliteit, onderdrukking of nationaal gevaarlijke zaken meespelen. In Nederland is ooit een partij verboden omdat ze werden opgericht door pedofielen. Partijen die met geweld dreigen of hun politici of kiesvee laten pauzeren met wapens horen niet in de politiek. Zowel wettelijk als democratisch kan op basis van deze feiten een partij ontzegd worden uit de politiek. 

Kopman van de partij ISLAM: Abdelhay Bakkali Tahiri overschrijdt met zijn programma de rechtsgang van vrouwen, waarden & normen en politieke grens van BelgiĆ« en Europa. Door het te willen invoeren van de Sharia verzet deze partij zich op een meerderheid aan regels, wetten en rechten van onze bevolking. 

Bekijk foto:

De partij is volgens Vlaams Belang niet toegelaten en niet horend in een politiek landschap van Vlaanderen of Europa. Ook N-VA is te spreken over de partij ISLAM en zullen nu ook wel kwader zijn want de partij ISLAM heeft dreigementen geuit naar Bart De Wever via deze foto:

Foto HLN: 

Met deze foto pakte de partij ISLAM uit naar burgemeester Bart De Wever. Een gesluierde dame met pijl en boog. Symbolisch dreigen met wapens naar tegenpartijen is niet echt een signaal van politieke tegenstand, eerder van gewelddadige tegenstand. Volgens Abdelhay Bakkali Tahiri zal ons land binnen binnen dit en enkele jaren een moslimland worden en moedigt dit ook echt aan. Hij is 100% pro-sharia en steunt de islamisering in ons land. In het verleden heeft hij ook al ontmoetingen gehad met kopstuk van Sharia4Belgium. VPVB heeft een petitie gestart om de afschaffing van de Partij ISLAM op te eisen. Je kan deze petitie tekenen via: https://www.petitions24.com/partij_islam_moet_afschaffen

Islampolitiek hoort in een land van de islam, niet in een land van de democratie! Sharia pleiters zeggen het zelf dat Sharia en democratie niet samen gaan, ze bijten dus zelf in hun eigen voeten door hier een partij te proberen oprichten die de Sharia handhaaft. Democratie is in ons land een recht van de bevolking rechtsgang en kan door geen enkele partij afgeschaft worden.