'Politiek Correcte' media probeert Gele Hesjes slecht te praten met Russische inmenging.

Op de Nederlandse televisie werd er gisteren een link gelegd tussen de Gele Hesjes en Rusland. Volgens NOS is er een Russische inmenging gemoeid in de acties van de Gele Hesjes. 


Omdat een paar enkelingen uit Rusland de Gele Hesjes in Frankrijk steunen beweert de 'Politiek Correcte' media dat de Russische overheid zich probeert te mengen in de protesten om de politieke leiders te raken. Er zouden verschillende Russische Twitteraccounts tweeten over de Gele Hesjes en er ook naartoe gaan. Nu beweert de 'Politieke Elite' dat Rusland hier probeert te stoken met politieke redenen. Het gaat hooguit over wat enkelingen, de Russische overheid zegt dat ze niets van plan zijn en niet aangezet hebben om een inmenging te doen bij de Gele Hesjes. 

Gele Hesjes hebben effect op Macron: In Frankrijk heeft het betogen al effect opgeleverd. De president beloofd veranderingen in vier categorieĆ«n. Het minimumloon van de Franse werknemer zal met 100 euro per maand stijgen zonder afname via belastingen, taksen of andere lasten. Ook zouden gepensioneerden minder van hun pensioen afgetrokken zien gaan. De Gele Hesjes blijven wel doorzetten wat ze willen eerst zien en dan pas geloven. De gemoederen zullen pas dalen als de President zijn woorden omzet in daden. 

In ons land heeft de regering nog niet geluisterd naar de alarmen van de bevolking en blijft in alle geheimzinnigheid prutsen aan haar ondertussen gesnipperde regering. Mensen in Vlaanderen roepen op massaal op straat te komen want dat wordt hier meestal wel achter het scherm beloofd, maar in de praktijk komen er maar weinig mensen op straat. 

Lees meer nieuws via VPVB+