Premier Michel in VTM Nieuws over gifaanval Syrië

Tijdens het middagnieuws van zondag 15/04/2018 was Premier Michel te gast bij VTM Nieuws over de gifaanval in Syrië. De premier deed net zoals Macron en Trump: Alles zomaar op het regime van Assad steken zonder bewijzen op tafel te gooien. 


Ook Premier Michel blijft de tenen likken van de grootmachten die de gifaanval in Syrië op basis van 'Het zijn vrienden van de Russen' op Assad te steken. Eerst begon hij over wikken en wegen met Rusland, de goede gesprekken met Rusland wil hij koesteren maar wil de aanval in Syrië in de neus wrijven van de Russen en het Assad regime. Nadien kwamen de 'Politiek Correcte' zinnetjes die bij alle Elites hetzelfde zijn uit de mond. 


Zijn regering wil meespelen met de grote bazen en zich moeien met zaken waar ze het kaliber niet voor hebben. N-VA wil extra inzetten op toestellen terwijl ze eigenlijk ook meer kunnen inzetten op nationale veiligheid in ons eigen land. De conflicten inzake gifaanval Syrië en de westerse reactie kunnen toekomstige aanslagen in o.a. Vlaanderen vergroten. Ons land is goed in bijdragen van humanitaire hulp en de bijstandstaken in oorlogsgebied op vlak van aanval maar dat is iets totaal anders dan te moeien in de grote noodplannen van de grootmachten. Premier Michel spreekt alsof ons land bij de grootmachten hoort terwijl ons land daar helemaal geen mensen of middelen voor heeft. 


VPVB: 'Beter inzetten op onze veiligheid in plaats van de grote Jan uit te hangen'. 

De VPVB vindt dat Regering Michel beter voorzorgsmaatregelen treft tegen nieuwe mogelijk aanslagen van islamieten in ons land. Die kunnen door de omstandigheden ineens toeslaan en daar moeten we onze diensten voor scherp zetten. Het heeft geen zin om mee te doen met Amerika en Frankrijk, stop met daar te moeien en te doen alsof ons landje het eens even zal oplossen in het Oosten. Heel het NAVO project is dan ook een soep, de Belgische elite denkt altijd dat ze kunnen wat Amerika, Frankrijk en Engeland kunnen. Deze regering vergeet dat we maar 'België' zijn en we niet de juiste mensen zijn om de grote Jan uit te hangen in zo'n delicate zaken. Belgische soldaten als versterking gebruiken oké, als humanitaire afdeling oké maar laat dat politieke hebzuchtige 'ik wil meespelen met de grote machten' gedrag maar achterwegen! Denk liever aan de gevolgen van al dat moeien, straks stuurt Rusland eens een raketje af en dan is het van 'Oei wat nu? in deze regering.' Denk aan onze veiligheid, stop met de superman van de planeet uit te hangen.