Premier Michel noemt Orban hypocriet.

Premier Michel heeft zich uitgesproken over het beleid van Viktor Orban. Volgens de Premier is Orban hypocriet maar is dat wel een terechte opmerking en is Michel hiervoor zelf niet hypocriet in zijn uitspraken?


Volgens Premier Michel is Orban dus hypocriet in zaken immigratie. Michel geeft kritiek op het beleid omdat Orban op zijn wijze net meer immigratieproblemen gaat importeren door de gelijke verdeling te saboteren. Op deze toon klinkt de Premier zoals Guy Verhofstadt en aangezien hun gelijkaardige politieke blauwe Elites en EU liefde zijn ze gelijkaardig in deze meningen. Premier Michel wil goede punten scoren bij de Europese Unie en wil België als waardige EU teamgenoot naar voor schuiven. Het is vaak niet duidelijk wat de Premier wil, de ene keer is hij Pro-Verhofstadt om anderzijds Pro-Francken te zijn. Francken zijn beleid bots met de beleidsvoering van de EU maar is te mild vergeleken met een Orban beleid. België toont op deze manier twee verschillende afwijkende gezichten. 

De praktijk en de cijfers tonen wel aan dat op vlak van immigratie Orban het uitstekend goed doet. Hongarije beslist zelf wie binnenkomt en het aantal criminele feiten met vreemdelingen zijn enorm fel gedaald wat niet van de Pro-EU landen kan gezegd worden. De EU voert een strijd met het Nationalisme terwijl ze volgens de Nationalisten beter strijd zouden voeren met de islamisering van onze samenleving. 

België heeft een broeihaard van terrorisme, terroristen die onder de radar blijven en veel meer criminaliteit plegend door vluchtelingen. Premier Michel is bij wijze van de feiten dus degene die hypocriet is en de immigratie problemen importeert. Men wijst naar Orban maar zijn land heeft van deze feiten geen last meer integendeel zelfs! Hongarije heeft een sterk immigratiestop beleid ingevoerd en vooral een goed uitvoerend veiligheidsbeleid waar België momenteel alleen maar kan van dromen. De EU probeert op alle wijzen Orban financieel in de val te lokken en ook Premier Michel steunt de EU hierin op volle kracht. Bondskanselier Merkel wil economische sancties gebruiken tegen Orban. De Elite der Blauwen is een vuil spel aan het spelen naar Hongrije toe en het ziet ernaar uit dat ze het spel heel vuil willen spelen. 

Lees meer nieuws via VPVB+