Slachtoffer geweld Rooseveltstraat doet verhaal bij Dewinter.

Op de Roosenveltplaats in Antwerpen is een man brutaal aangevallen geweest door moslims. De man heeft hier zware verwondingen aan overgehouden en heeft nu zijn verhaal gedaan bij Filip Dewinter (Vlaams Belang).


Een man die rustig een broodje wow nuttigen met een blikje bier op de Roosenveltplaats is door een groep moslims brutaal aangevallen. Hij zou zijn bier genuttigd hebben op een terras waar enkel halal-producten welkom zouden zijn. De man heeft veel geluk gehad dat hij nog leeft. De mannen die hem hebben toegetakeld waren enorm agressief en opgefokt. 

'Ik was gewoon mijn biertje aan het leegdrinken toen de uitbater boos kwam zeggen dat bier niet is toegestaan op zijn halal-terras. Nog voor ik een volgende slok kon doen kwamen zijn vriendjes naar me toe. Ze begonnen met zomaar met bijl en kracht af te troeven, ik ben kunnen ontglippen voor ze me mijn hoofd konden prepareren.' De man stapte na hij stabiel was naar Filip Dewinter en deed daar zijn verhaal. 

Vlaams Belang Antwerpen neemt deze zaak heel serieus en wil zo'n toestanden in de toekomst hard aanpakken. Hiermee wil Filip Dewinter nog maar eens waarschuwen voot het geweld van moslims die zich niet willen aanpassen in Antwerpen en Vlamingen afkloppen als er niet naar de eisen van halal-regels worden geluisterd. De man zijn arm was er erg aan toe, de man zijn pijn is nog niet weg. Ook traumatisch is de man aangedaan, zijn veiligheidsgevoel is zwaar afgezwakt door deze aanval.