Waarom onze Special Forces zich niet moeten aanpassen aan de deelnemer.

Kijkers geven via Sociale Media kritiek op de manier waarop het programma 'Kamp Waes' tekeer gaat. Sommigen tot zelfs linkse politici klagen dat de Special Forces zich aan een "nieuwe manier van opleiden" moet stellen. Is deze training over de graad? Neen! Alles is het gevolg van een generatie verslapping. 

De trainingen van de Special Forces die in het programma 'Kamp Waes' 2019 te zien zijn, zijn hooguit demonstratie trainingen in vergelijking met de echte Special Forces en zijn niet onmenselijk! Ons land heeft een van de beste Special Forces ter wereld en hebben dit te danken een hard en zwaar trainen/werken. In het programma 'Kamp Waes' klagen deelnemers van een methode die niet meer conform is met onze samenleving. Zo schreef ook een linkse onderwijsexpert zijn gal over de methode van dit programma in de krant. Maar wees toch eerlijk, door bomen te knuffelen en een aaitje te geven bij een niet behaalde oefening gaan de soldaten er niet sterker op worden. Gehoorzaamheid, doorzetting en afzien zijn een basis in het leger en vooral bij de Special Forces. 


Onderwijzers proberen nu met de klaagzangen gebruik te maken om de "te harde methode" weg te praten bij jongeren en de "zachte aanpak" aan hen op te dringen. Dat doet het onderwijs (dat voor een groot deel links redeneert) al jaren. Jongeren zijn sneller moe, sneller emotioneel en geven sneller op. Dat heeft alles met de onderwijsmethode en opvoedingsrage van tegenwoordig te maken. Jongeren zijn niet meer weerbaar omdat ze zwak zijn maar wel omdat ze psychologisch opgeleid worden tot eeuwige slachtoffers van het leven. De jeugd mag steeds meer, moet steeds minder en krijgen thuis ook veel meer dan de vorige generatie. Linkse politieke partijen gebruiken media en onderwijs om de jeugd tot een 'slachtofferrobot' te maken en alles wat 'streng, hard of moeilijk' is te veroordelen als "Fossiele methodes van de boomergeneratie" 

Ook de opvoeding van tegenwoordig wordt door de maatschappij in een foute richting gedreven. Een klets op de wang noemt men tegenwoordig 'mishandeling' en ouders worden hierdoor bedreigt door de bevoegde instanties zich niet "te verlagen tot zulk gewelddadige methode". De maatschappij normaliseert druggebruik, minimaliseert criminelen feiten van zijn die nog "jeugd" zijn en voert tegelijk via de traditionele politiek een anti-straf beleid om criminelen minder streng aan te pakken. 

Deze generatie die zodanig door een vooral linkse maatschappij verwent wordt zorgt ervoor dat de generatie van nu weinig of zelden weerbaar is. Jongeren zijn weerbaar maar worden mentaal opgedrongen niet weerbaar te worden via verschillende prikkelende methodes. Zoals alles tegenwoordig zich aan de jeugd aanpast terwijl vroeger de jeugd zich aan de situatie moest aanpassen. Gebrek aan verantwoordelijkheid, respect en positiekennis. 

Dit alles zorgt ervoor dat veel jongeren zich afstoten van militaire diensten en een fout beeld krijgen van de mentaliteit binnen het leger of de Special Forces. De media en vooral linkse politieke partijen spelen mee om deze jongeren zo ver mogelijk van het leger weg te houden. De media en de maatschappij dringen een onterecht negatieve kijk op militairen op en proberen jongeren steeds te laten rondlopen als "wij zijn eeuwige slachtoffers, kunnen niets aan en kunnen het leven niet aan" wereldje. 

 Dries van Langenhove sprak vorige week al zijn mening over de kritiek gevers die Kamp Waes afbreken. Bekijk zijn videoboodschap hieronder.