Stadsbestuur Turnhout spoorloos na geweldpleging allochtonen op oudere man.

Het stadsbestuur van Turnhout is nergens te bespeuren na de geweldpleging van allochtonen naar een onschuldige brave oudere man die zijn dagelijkse wandeling met zijn hond aan het doen was. Noch het stadsbestuur noch de commerciële media gaat hier verder op in.


De man ging afgelopen zondag zijn routine wandeling doen met zijn hond in Turnhout. Wanneer de man een groep allochtone jongeren in zijn buurt ziet komen wordt hij onbeleefd aangesproken door hen. De groep beweerde dat meneer zijn hond stonk en begonnen zijn hond belachelijk te maken. De man reageerde met het feit dat zijn hond niet stinkt. Ineens kreeg de man een klap en viel bewusteloos, toen hij wakker werd bleek hij verschillende breuken in het gezicht te hebben. De man deed zijn verhaal bij RTV Kempen maar het stadsbestuur van Turnhout is ver zoek.

Dit is de man die werd toegetakeld door de allochtonen. 

De man liet verstaan dat hij zich niet gaat opsluiten. Hij wil zijn dagelijkse wandeling blijven doen en gaat zich niet laten isoleren door een bende geweldplegers en volhard het belang van zijn hond. Het is niet de enige zaak dat een probleem vormt rond Turnhout! Deze stad kent steeds en feller criminaliteit en het wordt alleen maar erger. Na een reeks seksuele misdaden in de stad durven verschillende vrouwen zelfs niet zonder bijzijn van vrienden of familie naar de UGC Turnhout (Het voormalige Utopolis Turnhout) te gaan. 

Nu is en blijft de grote vraag: Waar is dat stadsbestuur? Deze feiten gebeurde toen iedereen net gekozen had of nog moest kiezen voor de gemeenteraadsverkiezingen maar de stad hoor je nergens in deze zaak. Criminaliteit in Turnhout en vervreemding van de maatschappij is in deze stad zo groot dat de meeste mensen Turnhout vergelijken met Borgerhout. Roekeloos rijden door "jongeren", geweld van allochtonen, seksuele misdaden, pogingen tot moord..... Turnhout verzuipt eronder. Bij de verkiezingen afgelopen zondag kreeg Vlaams Belang democratisch de stem als 2e partij van de stad. Grootste partij is N-VA maar die maken in Turnhout gebruik van het ondemocratische Cordon Sanitaire. N-VA werkt samen met alle andere partijen die een zwaar pak minder stemmen haalde dan het Vlaams Belang. De enige partij in Turnhout met concrete voorstellen tegen deze vulgaire criminaliteit in de stad is Vlaams Belang. Ondanks de grote 2e partij probeert N-VA dit te vermijden. Dit in opdracht van Bart De Wever die dat in Antwerpen zo aan het doen is en zijn lokale afdelingen oplegt dit ook te doen. 

Niet alleen in Turnhout maar ook in Ninove en Schoten proberen de N-VA lokalen de Vlaams Belang mensen te blokkeren via ondemocratische ofwel door laffe egoïstische redenen. 

Lees meer nieuws via VPVB+