Steeds meer verkrachtingen binnen gezin die vluchtelingen opvangen.

Ook deze week kon je in de krant lezen dat er een blank meisje verkracht is door een vluchteling die door het gezin werd opgevangen. Deze keer ging het over een 12-jarig slachtoffertje. De feiten gebeurde in Frankrijk. Het is niet het enige slachtoffertje.


Ook in Duitsland werd er deze week een meisje verkracht door een vluchteling. Het meisje is amper 10 jaar oud en de dochter van het gezin deze een vluchteling opvangen. Op een paar maanden tijd zijn er herhalend dergelijke feiten gebeurt in heel Europa. Sommige vergrepen zich naar een 8-jarig jongetje en zijn broertje van 5 jaar. Deze jongetjes zouden meermaals seksueel misbruikt zijn geweest toen de vluchteling alleen was met hen toen de ouders aan het werk waren. Men spreekt hier over anale verkrachting. Deze feiten werden gepleegd in Spanje. Cijfers van zedenpolitie in Nederland stellen vast dat ook in Nederland opvallend veel zedenfeiten voorkomen bij gezinnen waar vluchtelingen opgevangen worden. Er is duidelijk actie nodig en niet het zogenaamde 'ze kunnen er niet aan doen' uitvlucht van Bondskanselier Merkel. 

Bondskanselier Merkel ziet ondanks dergelijke feiten in haar eigen land Duitsland geen reden om harder toe te zien en straffen van vluchtelingen die seksuele misdaden plegen. Ze minimaliseert de feiten en gebruikt hun situatie en verleden en zalfje van de feiten. Politiediensten eisen actie van hun regeringen om strengere juridische wetten in te voeren maar daar vegen de machten duidelijk hun laars aan. De kritiek op de EU kring is hoog onder de Europese bevolking. Er is meer opstand van de burger maar die wordt vaak verstoord door linkse tegen betogers. Hoe dan ook komen er meer mensen op straat tegen de Elite die duidelijk geen rekening wil houden met onze veiligheid. In Duitsland zijn de opstanden steeds vinniger en groter, dat heeft vooral te maken met het feit dat hun Bondskanselier als "boegbeeld" van de EU geen strengere maatregelen wil nemen. 

Lees meer nieuws via VPVB+