Tom Van Grieken: Kies voor gezinshereniging voor onze bevolking!

Tom Van Grieken was niet blij met het nieuws dat een oud koppel verplicht van elkaar werden gescheiden. De vrouw moest naar een rusthuis maar haar man mocht niet mee. Van Grieken vindt dit op zijn minst onmenselijk en zeker omdat gezinsherenigingen met buitenlanders door deze regering wel gedaan wordt. 


Met de slogan 'Een hart voor onze mensen' wil Vlaams Belang extra opkomen voor onze bevolking met onze ouderen in het belangrijk! Daarom wil Tom Van Grieken duidelijk maken dat we moeten inzetten voor gezinsherenigingen voor onze bevolking, niet voor buitenlanders! 

Op de sociale media deelde Tom Van Grieken deze foto om een signaal te tonen dat we meer moeten opkomen voor onze ouderen. Hij pikt het niet dat staatssecretaris Theo Francken (N-VA) investeert die gezinshereniging terwijl De Block geen cent investeert voor gezinshereniging voor bejaarden in Vlaanderen. 

 

Tom Van Grieken wil met zijn partij de rechts-sociale koers varen van de Vlaams-Nationalistische volkspartij met: een hart voor onze mensen. De partij noemt partijen zoals Sp.a of Groen geen volkspartijen omdat ze meer opkomen voor buitenlanders dan voor hun eigen bevolking. Vlaams Belang wil o.a. een maximumfactuur in de rusthuizen en meer investeringen in de Vlaamse zorg. In de plaats moet er volgens de partij bespaard worden in eenzijdige organisaties zoals Unia en zou er geen staatsgeld meer mogen vloeien naar religieuze zaken zoals moskee├źn. 


Tom Van Grieken bestuurd een verfriste Vlaams Belang die nog steeds de Vlaamse ideologie als prioriteit zet, geen jacht maakt op postjes en aan zijn eigen voorstellen blijft. De jonge voorzitter heeft ervoor gezorgd dat de partij weer in positieve lijn is beginnen varen en er meer duidelijkheid is gekomen. Peilingen van de televisie zeggen niets over de stand van zaken, de VRT peilt de partij altijd zeer laag terwijl de VTM  amper een week later de partij 3 keer zo hoog peilt. Het beleid van dit Vlaams Belang onder bestuur van Tom Van Grieken en een zeer slimme Barbara Pas in De Kamer zorgen ervoor dat de dingen van Vlaams Belang steeds beter begrepen worden door de bevolking. 


Ondanks alle boycot die de N-VA doet naar Vlaams Belang, gelooft Van Grieken in de Vlamingen. Hoe meer N-VA een liberale koers vaart, hoe minder rechtse kiezers er nog op die partij zullen stemmen. De regionale verkiezingen komen eraan in oktober 2018 en daar wil de partij vooral in Antwerpen, Gent en in de Kempische grotere steden positieve resultaten boeken. Filip Dewinter wil sowieso de immigratiestop in Antwerpen doorvoeren met of zonder VB in de meerderheid. Als hij in de meerderheid zit kan hij ze via de gewone weg voorstellen, zo niet kan een petitie met minimaal van handtekeningen een referendum eisen. In Gent wil de partij vooral het dof linkse beleid omtoveren naar een beleid waar krakers en criminele allochtonen geen voorkeursbehandeling krijgen. In de Kempen is de partij in Turnhout altijd al redelijk groot geweest, nu er in Mol en Balen meer VB aandacht is hopen ze daar ook op positieve punten. Op vlak van 'Een hart voor onze mensen' is de Kempen een ideale locatie. Kempische steden/gemeenten investeren fors meer in betere rusthuizen en zorgcentra dan in andere regio's en daar zal de partij zijn beleid wel willen mee mengen om de zorg van de die mensen te verdedigen. In Turnhout neemt het geweld en criminaliteit met mensen van vreemde origine fors op, net zoals in de stad Geel. In die zaken wil de partij maatregelen nemen. Het gezaag van andere partijen dat Vlaams Belang maar 1 beleidstype voert is een leugen, de partij heeft een breed programma. Een programma ten voordelen van de Vlaamse bevolking. Want ook hun beleid voor 2019 is heel breed: Immigratiestop, nationale veiligheid, maximumfacturen in rusthuizen, meer werkzekerheid voor Vlamingen, vrijwillige dienstverlening, Vlaamse sociale zekerheid, kwaliteit verbeteren in Vlaamse scholen.... Het is een breed programma, niet een eentonig klassiek nationalistische term zoals de linkse oppositie steeds zegt.