Tom Van Grieken spreekt tegen Juncker

Vlaams Belang voorzitter Tom Van Grieken sprak in het parlement tegen de op bezoek gekomen Jean-Claude Juncker. Dat gebeurde in het Vlaams, Juncker is volgens Vlaams Belang niet welkom wegens zijn beleid in de Europese Unie.


Van Grieken kwam met de feiten over de Europese Unie en die waren niet in complimenterende vorm. Van Grieken stoort zich aan de houding van de Unie en het beleid dat men daar teweeg brengt

Bekijk de video hieronder:

Vlaams Belang ziet hem liever gaan dan komen omdat Juncker de portier is dat de poort van open grenzen wagenwijd heeft opengezet. Er symboliseerde ook een ketting met oneven sommen op geldbriefjes met VB politici ter actie tegen de komst en het beleid van Juncker. 

VPVB: EU islamiseert 

De EU zet de grenzen wagenwijd open, proberen landen die ze sluiten te straffen en 'positieve discriminatie' wordt door de EU aangemoedigd. Wat voor domkoppen zijn het eigenlijk? Ze zijn wil tegen terreur maar lokken het wel naar hier met hun machtsvertoon door zich met zaken te moeien waar ze geen verstand van hebben. De Russen afdreigen en tegelijk handjes schudden met Erdogan, de man die van de EU het nieuwe Turkse paleis wil maken. De EU heeft de onsmakelijke beleidspunten van Obama en Clinton altijd gesteund met aanslagen in Europa als gevolg. In plaats van een Europese veiligheid op te richten, laten ze het geweld binnen. De islam wordt verheerlijkt en krijgen steeds meer rechten. Overhaast brullen naar wereldleiders en zonder feiten met de vinger wijzen is een grote slordigheid van Juncker, Merkel en Verhofstadt. Ze voeren een strijd tegen nationalisme maar tegen de islamisering onderneemt deze geldzieke Unie niets.