Trump de grote vriend noemen van Vlaams Belang slaat op niets!

Mensen die constant de vergelijking maken tussen Donald Trump en Vlaams Belang denken niet zo helder na. Het is niet omdat Vlaams Belang politici liever Trump zien als president dan Clinton, dat ze alles van Trump steunen. Vooral de linkse partijen maken graag de vergelijkingen.


De politici van Vlaams Belang waren positief over de campagne van Trump omdat hij dingen durfde voorstellen die de Elite van Amerika steeds wil verdoezelen. Het leek goed op vlak van migratie en vooral omtrent dat onderwerp steunde de partij vooral Trump tijdens de verkiezingen. Ook gewoon het feit dat Trump niet zomaar de voetsporen van de Amerikaanse traditionele politiek zal volgen. Vlaams Belang politici steunen niet alles van Trump, integendeel zelfs! 


Trump dat wapens verhandeld naar de SA en zonder bewijzen Assad beschuldigde van gifaanvallen zijn zaken waar de partij niet achter staat. Trump zijn realiteit is op veel vlakken niet zoals beloofd, er zijn een paar punten waar de president rechts uit de hoek komt maar het is en blijft een Amerikaan. 


Trump, VN, NAVO en EU draaien op vlak van de oorlog in hetzelfde potje. "Alles de schuld van de Russen en Assad" methode is een karakter bij alle presidenten die in Amerika al aan de macht hebben gestaan, nu ook met Trump. Het is dus niet omdat je bepaalde dingen van Trump goed vindt dat het meteen je boezemvriend is, dat moeten de linkse en zelfs liberale partijen leren. Hetzelfde dat een ontmoeting met Assad niet wil zeggen dat Amerika gehaat zou worden. Want het bezoek van Vlaams Belang politici aan Assad wordt ook vaak misbruikt door de linkse oppositie terwijl dat bezoek alleen met een paar onderwerpen te maken had, niet omdat Assad een bondgenoot moet zijn. 


Vlaams Belang is een Vlaams-Nationalistische volkspartij en heeft inderdaad begrip voor een paar politieke zaken van Trump, inzake migratie. Met Assad net hetzelfde, ook omwille van enkele zaken waar de partij ook gelijkaardig denkt. Noch Trump noch Assad zijn pro-rechtse nationalisten dus geen denken aan dat de partij alles van beide leiders steunt. Moesten we Trump vergelijken met een Belgische partij dan was het een N-VA-Liberaal. 


Opvallend is dat andere partijen dat allemaal mogen zeggen en betichten. Als Vlaams Belang bijvoorbeeld de PVDA beticht van banden met Noord-Korea dan doen de televisiemensen en de 'politiek correcte' politici er alles aan om de mond te snoeren.