Verhofstadt verwijt Extreem Rechts van Gele Hesjes opstand.

EU politieker Guy Verhofstadt verwijt Extreem Rechts dat ze de aanleiding van zijn een "populistische opstand" in Europa, dat blijkt uit een artikel van Sceptr. Volgens Verhofstadt zijn o.a. partijen zoals Front National verantwoordelijk voor het opstoken van burgers die rellen maken tegen de politieke leiders van de EU.


Het is algemeen bekend dat Verhofstadt graag paradeert met verwijten gooien naar Extreem Rechts. Hij is tegen Nationalisme omdat een ideologie is dat zijn EU-denkend leven blokkeert. Al sinds zijn overstap van de Belgische regering naar de Europese regering is zijn haat opmerkelijk. Nu is het al zover gekomen dat hij de algemene opstand in Europa van Gele Hesjes een uitlokking en manipulatie noemt van Extreem Rechts. Hij steekt het vandalisme dat door de Franse Gele Hesjes veroorzaakt wordt een daad van Extreem Rechts. Uit welke bronnen of feiten haalt hij dit? Deze man doet aan grote vorm van Fake News want op een geel fluorvestje kan je niet zien of iemand communistisch, nationalistisch of geen van beide is. Er is geen enkele fact dat aantoont dat Gele Hesjes een opvoering is van Extreem Rechts. De werkelijkheid van de Gele Hesjes zijn gewoon terecht bezorgde burgers die het beu zijn om financieel uitgemolken te moeten worden lans alle kanten. 

Hoe de Franse Nationalisten op deze onlogische wijsvinger van Verhofstadt heeft gereageerd is nog onduidelijk maar die zullen er absoluut niet mee kunnen lachen. Front National pikte eerdere valse beschuldigingen over hetzelfde binnen eigen land ook niet. Het is duidelijk dat de Europese Unie de opstand van de burger (ongeacht politieke voorkeur) misbruikt om Extreem Rechts te bashen. In ons land worden de Gele Hesjes radicaal genegeerd door de versnipperde Regering Michel. 

Lees meer nieuws via VPVB+