Vlaams Belang dient klacht neer tegen moslimasporten.

Vlaams Belang dient een klacht neer tegen het moslimasporten in ons land. Volgens de partij huren moslima's bepaalde sportzalen af met discriminerende eisen. 


Volgens Vlaams Belang huren Moslima's sportzalen af met discriminerende eisen. Zo huren ze vaak een zwembad af waar geen mannen welkom zijn. Zelfs mannelijk personeel mag dan niet komen werken. Dat is volgens Vlaams Belang discriminatie. De partij is het beu dat de islam constant eisen mag en kan stellen tegen de wetten en rechtsgangen in. 


Voorzitter Tom Van Grieken klaagde al veel langer over de sportieve eisen van moslims want het is al jaren aan de gang. De partij is het beu om altijd als 'criminele partij' gezien te worden en wil niet langer wachten. De partij dient dus een klacht neer tegen de moslimasporten. Ook Anke Van dermeersch (Vlaams Belang) wil persoonlijk een klacht neerleggen, tegen de Koran. Dit in naam van de vrouwenrechten in ons land. De partij is het beu om ondemocratisch opzij geduwd te worden en onderneemt daarom nu actie met juridische stappen waar het kan tegen de islamisering in ons land. 

De partij wil bij de volgende verkiezingen vooral de overtuiging zijn om voor nationalisme te kiezen. Ze komt voor als de sociaal-nationalistische volkspartij. Vlaamse zorg, veiligheid en welvaart zijn de mikpunten van de partij. Ministerpostjes zijn geen prioriteit voor het Vlaams Belang. 'Aan traditionele Elitepolitiek doen wij niet mee' klinkt het bij voorzitter Tom Van Grieken. De voorzitter neemt Viktor Orban als groot voorbeeld van hoe Vlaanderen verder moet geholpen worden. Zolang deze regering niets doet tegen de islamisering zal Vlaams Belang desbetreffende islamisering op alle mogelijke manier aanvechten.