Vlaams Belang enigste partij dat niet streeft naar benoemingen.

Vlaams Belang is de enigste partij dat niet opkomt voor benoemingen of posities. Terwijl andere partijen elkaar uitwringen en elkaar afdreigen, maakt Vlaams Belang prioriteit van datgene dat belangrijk is: De Vlaamse belangen van onze bevolking in het bijzonder de Vlaamse ideologische ontwikkeling. 


Kris Peeters, Bart De Wever en de linkse oppositie voeren met elkaar een postjesoorlog. "Ik ga De Wever van zijn troon stoten". "Communisme zal alle liberalen en rechtsen de grond in boren want PVDA zal burgemeesterschap heersen." Dreigementen en stoefen is wat de traditionele partijen tegen elkaar doen. Vlaams Belang steekt tijd en energie in onze Vlaamse welvaart, Vlaamse sociale zekerheid, Vlaamse bevolking in het algemeen. Voor kopstuk Filip Dewinter draait het al jaren niet om een positie maar wel om de ideologie want daar gaat het net om. 


Gisteren nog was er een pittige uithaal van de socialisten naar huidig burgemeester Bart De Wever. 'Wij gaan De Wever van zijne troon stoten' klonk het op de VRT door de socialistische monden. De Liberalen willen duidelijk alle burgemeester posities hebben, ze willen winnen, baas spelen en heersen. Ook GROEN heeft veel noten op hun zang gekregen. 

Vlaams Belang is altijd al tegen benoemingen en postjes geweest. Kopstuk Filip Dewinter heeft in het verleden al vaak gezegd dat Vlaams Belang niet alle postjes moet bezitten. 'Wat telt is dat we de ideologie laten winnen, niet de partijen' zijn gekende zinnen van Dewinter en dat is nog slim ook. De bevolking is het beu dat partijen posities belangrijker vinden dan thema's of ideologie en dat zal in het voordeel van Vlaams Belang spelen die niet azen op posities. 

Tom Meeuws was de socialist die gisteren er van overtuigd was dat hij De Wever van zijn troon zou stoten en de Sp.a opnieuw zal heersen.