Vlaams Belang groeit in de Kempen.

Vlaams Belang doet het in de Kempen behoorlijk goed. De lokale afdelingen doen het in Lier, Turnhout en Mol beter dan ooit. Ook Vlaams Belang in Olmen kent stilaan een groei. De reden? Ook in de Kempen is er invasie aan islamisering en Vlaams Belang is de enige partij die er iets wil tegen doen.


In Turnhout heeft de partij altijd al een belangrijke rol gespeeld. Ze is momenteel een super sterke oppositiepartij die een knap programma heeft klaargestoomd voor de komende gemeenteraadssverkiezingen in Turnhout. Turnhout is het "Mini Borgerhout" klinkt het vaak bij de inwoners wegens het criminele plaatje op de Turnhoutse straten. Turnhout is in de Kempen koploper waar verkrachtingen en andere seksuele misdaden verricht worden. Het is daarom niet raar dat veel Turnhoutenaren aan Vlaams Belang blijven hangen omdat deze partij hier al jaren iets wil tegen doen. 


In Lier heeft de partij goede en slechte periodes gekend, dit jaar ziet het ernaar uit dat ze terug de positieve kant op gaan. In Lier is de jeugd fel naar de partij beginnen kijken en de kiezerslijst zal er dan ook jong en fris uitzien. In Lier is namelijk de immigratie een groot probleem geworden. 


In Mol is de partij is stijgende groei. Mol is de grootste gemeente van de Kempen en ligt tegen de Nederlandse grens. Mol vergt momenteel in veel parkeerproblemen en het imago van het centrum is aan het zakken. Vlaams Belang Mol is er in geslaagd veel aandacht te krijgen in de Kempische gemeente Mol. 


Ook in Hoogstraten is Vlaams Belang niet onbekend, in de stad Geel is er nog werk aan de winkel. Vlaams Belang in Geel is een beetje "uitgestorven" en is toe aan verfrissing. De jeugd is daar de oplossing voor, aangezien de jeugd veel interesse begint te tonen voor de partij in ons land kan dit wel eens in het voordeel spelen voor Vlaams Belang in Geel. De stad Geel wordt momenteel bestuurt door N-VA en CD&V. Ondanks een N-VA burgemeester (Vera Celis) lijkt het erop dat deze stad straks moet toekijken hoe een nieuwe moskee pal naast de voetbalvelden van ASV Geel wordt gebouwd. Ondertussen gaan een aantal parochiekerken in Geel verdwijnen terwijl de moslimgemeenschap meer aandacht en investeringen krijgt. 
De Kempen kent een groot probleem in de inbraakgolven. Vooral in de winterperiode zijn Kempische steden en gemeenten slachtoffer van dievenbendes uit Oost-Europa. Vlaams Belang heeft in verschillende steden een programma in voorbehoudt om inbraak-drugs-politiebeleid op maat in te voeren. Ook de islamisering vindt meer en meer de Kempische bodem, N-VA die in deze regio nogal gemachtigd is doet er niets tegen. Het is zonde dat de traditionele partijen hier niets tegen ondernemen klinkt het. De Kempen is zowat de mooiste regio van de provincie Antwerpen of bijna zelfs van heel Vlaanderen. Nergens zo warm in de zomer als op de Kempische gronden. Tal aan zwemvijvers, subtropische stranden en bossen met eigenheid en typische geuren. 

N-VA steunt nieuwe moskee in de stad Geel.

De Vera Celis regering in de stad Geel ziet geen graten in de bouw van een nieuwe moskee in de stad. Deze zal plaats vinden pal naast de voetbalvelden van de eerste amateurclub ASV Geel. Niet naar wens van de supporters uiteraard, die zien er risico's in. De stad en vooral coalitiegenoot van N-VA: CD&V steunt dit project. De Geelse belastingbetaler zal hiervoor ook opdraaien. Vlaams Belang regio Kempen is hier niet blij mee en zoekt ook stappen te ondernemen als regioafdeling Kempen in het algemeen, ook andere Kempische steden/gemeenten zoeken nieuwe moskee te bouwen.