Vlaams Belang grootste partij op Facebook.

Vlaams Belang heeft de N-VA voorbijgestoken met aantal volgers op Facebook. Hiermee is Vlaams Belang de grootste partij op Facebook. De partij heeft er hard voor gestreefd want online kan je de burger sneller en efficiënter op de hoogste brengen van de politieke punten. 


De partij publiceert woorden en dingen zoals ze het uitspreken. De partij laat zich niet doen door de 'politiek correcte' regeltjes die andere partijen blindelings blijven volgen om moedertje Facebook te plezieren. Vlaams Belang heeft een sterk team dat alle dagen de pagina optimaal houden en op een tactische wijze de burgers bereiken.  De partij doet het vooral goed met deelacties en de like & andere figuurtjes die mensen kunnen aanklikken bij berichten. 

Vlaams Belang heeft met Tom Van Grieken een sterk programma dat heel breed is. Dit sterk programma heeft zijn voordelen op de pagina doen groeien. Vlaams Belang heeft zeer professionele videobewerkingen en toont boodschappen zoals televisiezenders dat doen. Ze staan hier ook veel verder mee dan bijvoorbeeld N-VA die wel veel bezig is via de sociale media maar op basis van professionele media minder ervaring heeft. Het team van Vlaams Belang is rechtuit, geen minimaliserende woordjes! Bij een CD&V of Open VLD weet je niet wat er gaande is of wat die partijen daadwerkelijk van plan zijn. Bij Vlaams Belang kan je alles op de voet volgen en het is duidelijk dat mensen zo'n stijl willen. Ook de realiteit met de problemen in ons land spelen een rol, de partij krijgt meer aanhang van de Vlaamse bevolking. 

De partij heeft sterke programmapunten en heeft ook de sociale kaart getrokken. De partij wil opkomen voor de pensioenen en een Vlaamse sociale zekerheid op de markt brengen. Op vlak van veiligheid hamert de partij heel hard en dat is al heel lang te merken in De Kamer waar de partij steeds opkomt voor de veiligheid van de Vlaamse bevolking.