Vlaams Belang in topvorm.

Vlaams Belang is de laatste tijd goed bezig! Niet alleen door hun verzet tegen het Migratiepact, ook hun visie heeft de laatste maanden veel positieve richtingen gevonden. 


Tom Van Grieken heeft met zijn partij er een uitstekend jaar opzitten. 2018 was voor deze partij een jaar vol groei, sterke motivaties en momenten waarvan ze zich nog sterker hebben laten worden. Barbara Pas en Filip Dewinter hebben dit jaar in De Kamer veel keer de feiten onder de neus gestoken van Regering Michel en vaak met harde bewijzen als oppositiepartij de leiders op hun vingers getikt.

Na de regionale verkiezingen die op basis van stemmen en zetels super goed zijn verlopen voor de partij is de motivatie alleen maar gestegen. Ook al wordt de partij op regionaal vlak op veel plaatsen buitenspel gezet door de 'politiek correcte' partijen ziet Vlaams Belang een gemotiveerde lijn naar de verkiezingen in 2019. Deze week nog heeft de partij de stieren doen vechten in de regering door N-VA te overhalen zich te verzetten tegen het Migratiepact. Filip Dewinter en Tom Van Grieken zetten alles op alles om het signaal door te brengen dit pact niet te ondertekenen. Hun campagne: STOP MARRAKESH is een gigantisch succes. Ondanks alles probeert Premier Michel vast te houden om het pact wel te tekenen. Een sterke Filip Dewinter liet vandaag hard en duidelijk horen dat deze regering heel fout bezig is. 

Vlaams Belang heeft dit jaar ook veel indruk gemaakt bij de jeugd. Mede dankzij Bart Claes van VBJ (Vlaams Belang Jongeren). Meer jonge mensen vinden de weg naar Vlaams Belang en dat was ook te merken op de regionale lijsten afgelopen maanden. Vlaams Belang heeft niets te verliezen bij de volgende verkiezingen, N-VA wel. Als N-VA nog een rechts beleid wil waarmaken in de toekomst zullen ze met het Vlaams Belang moeten samenwerken. 

Lees meer nieuws via VPVB+