Vlaams Belang over actie Donald Trump.

Na de aanval in Syrië besliste Amerika, Frankrijk en de Britten om de bal terug te slagen naar het regime van Assad. De Amerikanen waren wel heel snel met hun oordeel dat het de schuld was van Assad. Vlaams Belang voorzitter Tom Van Grieken vindt dat Donald Trump te voorbarig heeft opgetreden zonder eerst bewijzen te vinden. 


Tom Van Grieken vind de uithaal van de Amerikaanse president veel te voorbarig en niet juist. Volgens Van Grieken moesten we eerst de zaak grondiger onderzoeken en niet meteen de vinger wijzen naar Assad. De Amerikanen hebben als terugslag samen met de Fransen en Britten raketten afgevuurd naar de omgeving van het Assad regime. 


Assad is bondgenoot van grootmacht Rusland en dat land dreigt nu met tegenaanvallen op Amerika. Het is niet het regime van Assad dat oorzaak is van alles vindt de partij. Amerika wijst heel graag naar dat regime omdat die goed bevriend zijn met Rusland en daarom zijn er zo'n grote vonken tussen Amerika en het Assad regime. 


Amerika brengt Europa in gevaar met hun acties. Als we niet gaan oppassen kan Europa straks het middelpunt zijn van vetes tussen de Amerikanen en de Russen. We kunnen van gevaar spreken, kans dat een raket een fout doelwit raakt is groot en dat kan in dat geval een Europees land zijn. Ook Amerikanen en Russen kunnen fout mikken daar moeten we rekening mee houden. Het is dan ook van belang nationaal in Vlaanderen goed op te letten! De kans op aanslagen kunnen na deze acties van Amerika vergroten.