Waarom N-VA op rechts gebied hypocriet is.

De N-VA is volgens veel Vlaams Belang leden geen partij voor de Vlamingen. Dat werd jaren geleden al gezegd, zien we nu de facts ervan? We leggen alles even in duidelijkheid.


N-VA koos destijds voor een kartel met CD&V om koste wat kost een coalitiepositie te bemachtigen. De ideologie moest ervoor opzij gaan. Filip Dewinter (Vlaams Belang) noemde in het begin dat N-VA ontstond: 'N-VA is het B-merk, wij zijn het echte merk'. De inhoud van die uitspraak begint fact te wezen in de realiteit. Ondanks N-VA de grootste partij in Vlaanderen is en zowel in de Vlaamse als Federale regering een grote positie heeft, zien we weinig rechtse uitvoeringen. 85% van wat deze regering uitvoert is liberaal of in voordeel van de EU. Hoe dan ook slaagde N-VA erin veel kiezers te winnen, net voor Regering Michel een feit was boekte de partij een grote telling van de stemmen. De slogan was toen: 'Kracht van verandering'. Die kracht is volgens veel burgers (ook burgers die N-VA kozen) niet van toepassing. 


Bart De Wever heeft ooit aan VTM Nieuws verteld dat hij de Vlaamse onafhankelijkheid in de vriezer heeft gestoken. (Heeft nu geen enkel belang ze te steunen en in programma te zetten' vertelde hij toen aan de journalist. De partij toont hier een daar wat spierballen door het beleid van Theo Francken. Vlaams Belang noemt dat beleid 'Dweilen met de kraan open' omdat de impact uitgezetten illegalen veel minder is dan de aankomst van illegalen in ons land. Vlaams Belang noemt N-VA een traditionele partij van de Elite. 


Moskeeën in N-VA steden: In Antwerpen is er ondanks de macht van De Wever nog steeds toename van nieuwe moskeeën in de stad. Deze N-VA regering geeft nog altijd goedkeuringen en is niet van plan er te sluiten. Ook in de stad Geel waar N-VA een burgemeester heeft komt er een gloednieuwe moskee met alles erop en eraan. Volgens Vlaams Belang het bewijs dat N-VA de rechtse kiezer bedriegt en de voetsporen volgt van de Elite. Ook minister Jan Jambon (N-VA) vertelde aan Dewinter in De Kamer dat het niet nodig is een grote jacht te houden in de islammilieu ondanks te recente aanslag met steekmoorden in buurland Frankrijk. N-VA steunt met de volle 100% het beleid van coalitiegenoot Koen Geens op vlak van justitie. Ook het bezoek van Geens aan een moskee dat banden heeft met spionnen van Saudi-Arabië vindt N-VA niet erg. Op sociale vlak steunt N-VA het besparingsbeleid van De Block in de zorgsector en N-VA zelf wil fors besparen in de sociale zekerheid. Vlaams Belang trekt de sociaal-rechtse kaart terwijl N-VA de liberale kaart trekt naar de komende verkiezingen. N-VA wil fors in de sociale zekerheid besparen maar op islamitische culturele belangen wordt er duidelijk niet bespaart. 


Verschil tussen N-VA en Vlaams Belang:

N-VA heeft in de theorie vaak heel rechtse woorden maar in de praktijk alleen 'politiek correcte' en vooral liberale facts in de uitvoeringen. Vlaams Belang weigert zich te mengen met de politiek dat de Elite uitvoert. Voor N-VA zijn minister postjes heel belangrijk, de partij voert graag coalitie en dat mag ten koste gaan van de Vlaamse onafhankelijkheid of het Vlaams-Nationalisme. Vlaams Belang is niet voor postjes en wil koste wat kost de ideologie vooruit helpen, welke positie ze krijgen is niet belangrijk als nationalisme maar wint. 

Voor Tom Van Grieken (Vlaams Belang) is het duidelijk: We moeten de nationalistische boot nemen en vlug! Dat bleek uit een Facebookpost die hij vandaag deelde op zijn pagina.