Zonder Vlaams Belang wordt Limburg zoals Brussel.

'Limburg wordt het nieuwe Brussel'. Dat waarschuwde een islamonderzoeker via een mail aan VPVB. Om dit op te lossen dienen de kiezers op Vlaams Belang te stemmen! Hasselt, Zonhoven, Genk en Maasmechelen zijn de kern van de zaak waar we dus moeten opletten dat we geen Molenbeekse toestanden in Limburg importeren. Erger nog, in sommige gevallen is dat al zo. 


Islamisering is niet alleen te vinden in Brussel of Antwerpen, ook in de bekende gebieden van de provincie Limburg. De megamoskee in Hasselt, de islamscholen in de provincie, het straatgeweld van allochtonen. Wist je dat de voetbalclub Maasmechelen een meerderheid heeft aan allochtone supporters? 75% van het straatgeweld in Maasmechelen en Genk komen voort uit motieven die te maken hebben met Erdogan, Turkse nationale voetbalploeg en de vetes i.v.m. islamitische cultuurtoestanden. 

De megamoskee in Hasselt is een hoofdzaak waar de Hasselte afdeling van Vlaams Belang korte metten mee wil maken. De boodschap van de VB'rs uit Hasselt is duidelijk: GEEN MEGAMOSKEE IN HASSELT! Hier bestaan zelfs een Facebookpagina van. Ook in Genk zien we meer criminaliteit met mensen met migratieachtergrond. Seksuele misdaden tot misdaden met fysiek geweld teisteren door Genk. Het is nog maar een topje van de ijsberg waarvoor de islamonderzoeker waarschuwt. Volgens hem kunnen we dit alleen oplossen met o.a. programmapunten zoals die van het Vlaams Belang, een 100% volle samenwerking tussen de rechtse partijen in Vlaanderen of meer verantwoordelijkheid voor politie waarbij er een herziening komt in het strafsysteem, uitwijs systeem en proceduresysteem waar politie zich aan moet houden. 'Onze regering plant moskeeën, islamscholen en onze eigen Vlaamse scholen passen zich volledig aan het islamisme. Dit heeft niets met diversiteit te maken maar met het vervullen van de propaganda van de islamisering' aldus de islamonderzoeker die liever niet met naam vernoemd wil worden. 

Waardoor deze onderzoeker ook expliciet vermelde: 'Waarom denk je dat IS eigen mensen vermoord? Het is hun bedoeling dat mensen van islam massaal naar andere landen vluchten om daar via verschillende wegen de macht van de islam op te dringen. Zodra de macht van de islamisering in het Westen heerst zal IS pas stoppen. Media en politici van Europa volgen net datgene uit van terreurorganisaties willen. Duizenden moslims die het wel goed bedoelen worden met de vinger gewezen terwijl het gewoon de domheid van onze Europese leiders is en de werking van IS om zoveel mogelijk de wereld te islamiseren'. Antwerpen, Brussel, Gent maar let maar op schreef de islamonderzoeker: Limburgse grootsteden volgen! Immigratiestop kan de import stoppen zodat we zo 100% energie kunnen steken in de diversiteit die we al hebben. Met de immigratiestop kunnen we klaar en duidelijk de aanwezigen screenen. De illegalen uitwijzen, geen asielzoekers meer zodat we de diversiteit kunnen optimaliseren zonder verder terreur te importeren. 

Tot nu toe is Vlaams Belang de enige partij die de immigratiestop effectief wil invoeren en tegelijk ook inziet dat de EU gewoonweg de propaganda van IS aan het vervullen is. 

VPVB:

Het is zoals Barbara Pas vermelde op de televisie: We kunnen alleen een gezonde diversiteit ontwikkelen en onderhouden als we stoppen met nieuwe mensen te importeren. Door constant te importeren is screenen niet 100% mogelijk en blijven we met het probleem sukkelen dat we steeds voor onaangename verrassingen komen te staan. Het beleid Merkel heeft voor veel extra terrorisme gezorgd en zij die hier tegen in opstand komen worden harder aangepakt dan de terrorist zelf. Iedereen die zijn of haar mond durft openen wordt steeds als een "racist' veroordeeld. Bekijk meer van Barbara Pas:


Lees meer nieuws via VPVB+