Zwembaden Vlaanderen oord van islam.

In Vlaanderen wordt het dragen van islamitische zwemkledij gepromoot tot zelfs als loopoutfit op marathons. Ook op onze Vlaamse stranden wordt dit openlijk gepromoot als lopende boter.


Vlamingen die met een zwemshort onder de knie zwemmen krijgen het aan de stok met de redders, dan is het kot te klein en moet er geluisterd worden. Moslima's mogen zich volledig inpakken en als een redder daar iets op zegt wordt dat als een racistische handeling genoteerd. Als Vlamingen een zwembad afhuren en alleen blanken toelaten mag dat niet. Moslima's die een zwembad afhuren mogen blijkbaar mannen weigeren en eigen personeel inzetten bij sommige zwembaden. 


Twee Vlaamse meisjes uit zwembad gezet: In het zwembad van Brasschaat zijn twee Vlaamse meisjes uit hun zwembad gezet. Reden: 'Bikini was te uitdagend'. De meisjes voelde zich zwaar geviseerd en hebben het uiteraard hier niet bij gelaten. Er komt een onderzoek naar deze kwestie. De meisje droegen zwemkledij die er wat meer 'sexy' uitzagen dan de gemiddelde bikini's of badpakken en voor die reden werden de meisjes buitengezet. 

VPVB: 'Onze Vlaamse gewoontes worden een voor een kapot gemaakt.'

In 1990 liepen we allemaal nog rond in ons bloot bovenlijf (vooral mannen) in de hete zomers. We zwommen met shorts of broekjes, onder of boven de knie dat maakte niet uit en het mocht. Anno 2018 mogen wij dit niet meer terwijl de moslima's hun islamitische gewoontes mogen uitvoeren op ons grondgebied. Zo gaat dit al bij enorm veel dingen. We weten allemaal al lang dat Vlaanderen extreem aan het islamiseren is en enkel het Vlaams Belang wil er iets tegen doen. De televisiezenders en de Elitepolitiek onderhouden deze islamisering door allerlei sportcampagnes, politieke campagnes en programma's de moslima af te beelden en moskee. Probeer geen affiche meer hangen met alleen blanken op want dat is tegenwoordig al strafbaar geworden. Waar zijn we in  toch mee bezig als ons bloedeigen volk in een westers land al geen bikini mag aandoen in een zwembad. Waarom moet Vlaanderen zich opofferen? Tellen wij niet mee in die 'multiculturele samenleving' waar links zo van droomt? Moeten we ons gaan aanpassen? Neen! Het moet andersom zijn en niet anders, burgers gebruik jullie verstand en kies voor Vlaanderen!