Ontdek VPVB+ en lees meer politiek nieuws als lid.

NIEUWS

Sinds Ben Weyts bevoegd is als minister van mobiliteit zijn er een kwart meer investeringen gedaan in stoplichten. N-VA en vooral hun lokale afdelingen hebben dat gedaan en dat valt op in de N-VA steden/gemeenten.

Augustus is voor op papier niet een dikke vakantiemaand, niet voor ouders van schoolgaande kinderen want die moeten weer veel sparen en hebben nog twee weken op schoolgerief te kopen. De modernisering en digitalisering zijn twee gevaarlijke boosdoeners tijden van nu, het gaat niet meer alleen over een paar balpennen en boekpapier.

Opnieuw dringt GROEN standpunten van hun politiek programma op via kinderen. GROEN wil LGBT al aan kleuters voorbrengen om ze al kennis te leren maken met mensen die een andere geaardheid bezitten.

Het is niet alleen de mening van de lokale politici, ook de partijvoorzitter van Vlaams Belang heeft duidelijk gemaakt dat de lokale partijen heel belangrijk zijn. Met andere woorden zal VK18 minstens even belangrijk worden als VK19.

Guy Verhofstadt weet van geen ophouden. Opnieuw heeft hij uitgehaald naar het Nationalisme en de bevolking wijsgemaakt dat "zijn" EU de evolutie is. Het is niet de eerste keer dat Verhofstadt het Nationalisme uitdaagt om te kunnen stoefen met zijn EU clubje.